OD OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Žale se i prigovaraju dok vas NE IZLUDE
Ilustracija, Foto: Stock/Thinkstock

ASTRO

OD OVIH HOROSKOPSKIH ZNAKOVA BEŽITE GLAVOM BEZ OBZIRA: Žale se i prigovaraju dok vas NE IZLUDE

Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje besa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto

Objavljeno: 13:14h

Postoje neki ljudi koji uvek pronađu nešto što ih nervira, neprestano se žale, preispituju i ispravljaju. Iako prigovaranje može biti dobro za izbacivanje besa ili nezadovoljstva, može biti prilično neugodno kad se to čini prečesto. Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji se uvek žale i prigovaraju, prenosi Pinkvilla.

Rak

Rakovi uvek u sebi skupljaju svoj bes i osećaje. Njima treba nešto kako bi ispustili te sve osećaje iz sebe i pronašli mir, a za njih je prigovaranje upravo taj izduvni ventil.

Devica

Device su perfekcionisti, stoga nije ni čudo da imaju tendenciju u svemu pronaći nešto pogrešno i prigovarati čak i za najsitnije detalje.

Škorpija

Žele da sve bude kako treba. Ne vole nered i haos te prigovaraju kad im stvari ne idu od ruke.

Strelac

Budući da su otvoreni i iskreni, Strelci jednostavno ne znaju kada treba ućutati. Ako im se nešto ne sviđa, što je većinu vremena, prigovaraće zbog toga.

Vodolija

Inteligentni su i uvek primećuju sitnice. Imaju tendenciju da u svemu pronađu pogrešku i ne mogu odoleti da se na nju ne požale.

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.