TINEJDŽERKA (16) OTKRILA DA JOJ SE OTAC VIĐA SA TETKOM: Zatim je odlučila da pred svima NAPRAVI FEŠTU!
Ilustracija, Foto: Profimedia

ispovest

TINEJDŽERKA (16) OTKRILA DA JOJ SE OTAC VIĐA SA TETKOM: Zatim je odlučila da pred svima NAPRAVI FEŠTU!

Otac i tetka nisu imali pojma što sprema, a kada su ugledali jedan drugo, odmah se videlo koliko im je neprijatno

Objavljeno: 19:22h

Jedna devojka (16) saznala je da joj se otac potajno viđa sa tetkom već godinu dana, pa ih je oboje pozvala u restoran na večeru. Celu priču podelila je na društvenim mrežama.

Otac i tetka nisu imali pojma što sprema, a kada su ugledali jedan drugo, odmah se videlo koliko im je neprijatno.

Otac i tetka upoznali su se tokom studentskih dana, ona je tada bila silno zaljubljena u njega, baš kao i njena sestra. On je na kraju izabrao sestru kao životnu partnerku, no mladu porodicu je zadesila tragedija. Majka se nalazila u vrlo rizičnoj trudnoći, ali je svejedno odlučila da će na svet doneti ćerku.

Ljubav, Afera
foto: Profimedia

Dete je preživelo porođaj, ali ona je nažalost umrla zbog čega je brigu o malenoj preuzela upravo tetka dok je otac radio kako bi omogućio novac za život. Nekoliko godina kasnije otac i tetka su se ipak romantično povezali, a devojka je odlučila da kaže sve što zna i ocu i tetki. Pozvala je tetku da istupi na pozornicu restorana, a zatim joj otpevala pesmu "Nemoj me nikada ostaviti". Potom joj je zahvalila pred svima zbog brige i svih vrednosti koje je usadila u nju, a na kraju ju je pitala da li želi da je prihvati kao svoju ćerku.

Dirljiv trenutak su ispratile suze i pljesak okupljenih gostiju, a otac, tetka i devojka su poleteli jedno drugom u zagrljaj.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.