NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I RADNIH POVRŠINA: Ovo su sastojci koji su vam potrebni!
Ovo su sastojci koji su vam potrebni!, Foto: Profimedia

dezinfektant

NAPRAVITE SAMI SREDSTVO ZA DEZINFEKCIJU RUKU I RADNIH POVRŠINA: Ovo su sastojci koji su vam potrebni!

Proizvod je namenjen dezinfekciji kože, svih površina, materijala i opreme

Objavljeno:
  • 1

Do sada smo svi naučili i sa sigurnošću znamo da je jedna od najefikasnijih metoda za sprečvanje širenja mikroba, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji, pranje ruku i redovno čišćenje prostorija dezinfekcionim sredstvima. S obzirom na to da smo se našli usred deficita pomenutih sredstava kod nas, odlična vest je ta da dezinfekciono sredstvo možemo napraviti i sami, kod kuće. Podjednako je efikasno kao i kupovno, a tajna je u pravilnom odmeravanju potrebnih sastojaka.

Da biste napravili svoje dezinfekciono sredstvo potrebni su vam etanol 96% u količini od 8333ml, vodonik peroksid 3% u količini od 417ml, glicerin 1,45% i demineralizovana voda. Celokupan postupak pravljenja dezinfekcionog sredstva možete videti na sajtu Svetske zdravstvene organizacije, ali ako niste vični eksperimentisanju, a sredstvo vam je potrebno, imamo lepe vesti i za vas.

Bio-Teo centar preuzeo je pravljenje ovog sredstva u svoje ruke i sada ga OVDE možete naručiti po vrlo povoljnoj ceni!

foto: Promo

Proizvod je namenjen dezinfekciji kože, svih površina, materijala i opreme. Može se primenjivati više puta u toku dana, po potrebi. Sastav (po preporuci SZO – Svetske zdravstvene organizacije):

83,33% etanola 96%, 4,17% (hidrogen) vodonik peroksida 3%, 1,45% glicerina i 11,05% demineralizovane vode. Deluje u toku od 30 sekundi i uklanja 99 odsto bakterija, virusa i gljivica.

foto: Promo

Možete ga naručiti OVDE po ceni od 270 rsd ili OVDE ukoliko želite da iskoristite akciju 5+1, u kojoj za kupljenih 5 bočica, dobijate ukupno 6, po ceni od 1.350 rsd. Takođe, porudžbinu možete izvršiti pozivom na broj 011/442 0502, 011/442 0501, 064/866 0055 ili 062/220 352 svakog radnog dana.

foto: Promo

KOLIČINE su ograničene, u slučaju da nemamo više na stanju a poručili ste, obavestićemo vas bez odlaganja.

*Celokupan asortiman preparata Bio-Teo centra možete videti OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media