HOROSKOP ZA DANAS KONAČNO DONOSI POMAK: Ovnovi ISPECITE PA RECITE, konfliktni ste, Rakovima će SVANUTI
Ilustracija, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Horoskop

HOROSKOP ZA DANAS KONAČNO DONOSI POMAK: Ovnovi ISPECITE PA RECITE, konfliktni ste, Rakovima će SVANUTI

Horoskop za 9. jun 2023.

Objavljeno:

Horoskop za danas:

Ovan

Posao: Pokušajte da izbegnete eventualni verbalni konflikt sa osobom koja bi mogla da ima uticaja na vaše krajnje poslovne rezultate. Budite staloženi i strpljivi.

Ljubav: I na ljubavnom planu može doći do varnica, pa bi bilo dobro da manje impulsivno reagujete.

Zdravlje: Stres, napetost.

Bik

Posao: Neki zahtevi koji dolaze od strane nadređenih osoba, mogli bi da vam poremete ustaljeni ritam obaveza. Obratite pažnju i na papirologiju kako vam ne bi promakle neke sitnice i propusti vaših saradnika.

Ljubav: Prezauzetost poslovnim obavezama danas će vam malo prostora ostaviti za ljubavna dešavanja, pa se možete naći na meti kritika.

Zdravlje: Psihofizički umor.

Blizanci

Posao: Potrudite se da ne ostavljate na pola započete poslove, a da krećete u realizaciju nekih novih. Možda ćete i neke planove morati da promenite zbog nekog od saradnika.

Ljubav: Potencijalno poznanstvo sa novom simpatičnom osobom, moglo bi da bude izazov za Blizance, posebno one koji željni dobrog provoda i zabave. Uživajte.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

Rak

Posao: Evo jednog uobičajenog, prosečnog dana što se profesionalne zahtevnosti tiče za većinu tipičnih predstavnika Rakova.

Ljubav: Solidni su aspekti ukoliko ste osmislili da napravite neki konkretan potez u vašem ljubavnom životu i izađete malo iz rutine i svakodnevice.

Zdravlje: Osetljivost kože, posebno delova pokrivenih odećom.

Lav

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Lavovima. Neki vaši ambiciozni planovi mogli bi biti pokrenuti, pa će mnogi od vas možda ići i na kraći put.

Ljubav: Budite strastveni i ambiciozni i kada su ljubavna dešavanja u pitanju. Novi izazovi na tom polju očekuju vas ovog dana.

Zdravlje: Dovoljno se relaksirajte.

Indija, Devojka, Indijska devojka, Horoskop
foto: Profimedia

Devica

Posao: Racionalizacijom poslovnih zadataka i vrednim radom Device će uglavnom stići do zacrtanih ciljeva bez većih problema.

Ljubav: Napravite konkretan potez i saznaćete na čemu ste. Ako ništa drugo, jedno iskustvo više neće vam škoditi.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

Vaga

Posao: Vage danas ne bi trebalo da očekuju neke veće prepreke i probleme na polju poslovnog angažmana.

Ljubav: Velika je verovatnoća da vam maštu zagolica potpuno nova osoba na ljubavnom putu. Nemojte se suviše premišljati.

Zdravlje: Zaštitite lumbalni deo leđa, ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

Škorpija

Posao: Moguće verbalne konflikte sa neistomišljenicima trebalo bi da pokušate da izbegnete, ako ne, onda se maksimalno aktivirajte i stanite u odbranu vaših stavova. Nekim osobama smetate, pogotovo ako smatraju da im ugrožavate postojeće pozicije.

Ljubav: Bez nekih bitnijih dešavanja na vašem ljubavnom planu. Uglavnom se mogu tu i tamo pojavljivati neke osobe iz prošlosti, ali vi ste nezainteresovani.

Zdravlje: Meteoropatske reakcije, moguća glavobolja.

Strelac

Posao: Nešto usporenija realizacija zacrtanih ciljeva mogla bi da dodatno danas iznervira Strelčeve. Prikočite, strpite se, na neke stvari ne možemo uvek uticati.

Ljubav: Pokušajte da sagledate aktuelnu ljubavnu situaciju iz više uglova, tako ćete moći da dobijete jasniju sliku i izbegnete donošenje jednostranih odluka.

Zdravlje: Osim napetosti nema značajnijih upozorenja.

Horoskop
foto: Profimedia

Jarac

Posao: Vaša istrajnost i doslednost daju vam solidnu osnovu da sve poslovne obaveze uspešno završite, bez većih poteškoća i kašnjenja.

Ljubav: Novo poznanstvo u najavi moglo bi da bude realna osnova za novu buduću finu ljubavnu priču. Uživajte u finom društvu, opustite se i pustite da se situacija odvija prirodnim tokom.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

Vodolija

Posao: Još jedan vrlo uspešan dan je pred Vodolijama. Vaša kreativnost i originalne ideje mogle bi da naiđu na dobar odziv i kod nadređenih.

Ljubav: Iako biste možda i na polju ljubavi hteli mnogo više, budite spremni da učinite i koji ustupak dragoj osobi.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

Ribe

Posao: Zatražite pomoć od osobe od poverenja, kako biste izbegli veće greške i propuste. Moguće su promene u dogovorima postignutim ranije.

Ljubav: Postoji osoba koja vam se dopada, ali još uvek niste sigurni da li je to samo prijateljski kontakt ili može biti i nešto više od toga.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.