OVAJ TURSKI GLUMAC JE POREKLOM SA KOSOVA: Deda mu je iz Prištine, SRBI će ODLEPITI kada vide KO JE (FOTO)
Džan Jaman, Foto: Profimedia

paŽnja

OVAJ TURSKI GLUMAC JE POREKLOM SA KOSOVA: Deda mu je iz Prištine, SRBI će ODLEPITI kada vide KO JE (FOTO)

Turski glumac, Džan Jaman, potpuno je zaludeo žene, i to širom sveta

Objavljeno:

Džan Jaman turski je glumac. Poznat je po ulozi Ferita Aslana u seriji Pun mesec (2017), Džana Divita u seriji Sanjalica (2020—2021) i Frančeska Demira u seriji Viola boje mora (2022).

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu. Deda po ocu mu je Albanac sa Kosova i Metohije, a baba Albanka iz Severne Makedonije. Nećak je fudbalskog trenera Fuata Jamana. Od ranog detinjstva, obe babe su bile uključene u njegovo vaspitanje i negu zbog finansijskih poteškoća koje su imali njegovi roditelji, koji su se razveli kada je imao pet godina.Tečno govori turski, italijanski, engleski i nemački jezik, a takođe se služi i španskim.

Džan Jaman
foto: Profimedia

„Često misle da sam iz Albanije, ali istina je da je moj deda rođen u Prištini gde je i živeo, oba roditelja su iz Istambula, odakle sam i ja“, rekao je Jaman u jednom intervijuu.

Džan je rođen 8. novembra 1989. godine i Škorpija je u horoskopu. Zvanično je slobodan, a kako kaže, nema određen tip žene kada je fizički izgled u pitanju, ali je jako važno da bude duhovita, spontana i osoba sa kojom može da razgovara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.