HOROKSOP ZA 7. JUN DONOSI PREOKRETE: Vodolija ZAHTEVA pažnju, Lav prepušten BITNIM odlukama, ostalima se piše OVO
Ilustracija, Foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Horoksop

HOROKSOP ZA 7. JUN DONOSI PREOKRETE: Vodolija ZAHTEVA pažnju, Lav prepušten BITNIM odlukama, ostalima se piše OVO

Saznajte šta astrolozi previđaju za danas

Objavljeno:

Horoskop za 07.06.2023.

OVAN

Opustite se sa planovima u vezi sa poslom. Situacija dobro napreduje, samo je danas tempo nešto sporiji. Primećujete da se jedna osoba sa kojom ste poslovno vezani angažuje oko vas. Osećate veliku privlačnost.

BIK

Promene su počele da se dešavaju. Svesni ste da još mnogo toga morate uraditi da biste ostvarili ono što ste planirali, ali sada radite sa većom energijom i entuzijazmom. Voljena osoba vas može prijatno iznenaditi. Odgovorite istom merom.

BLIZANCI

Očekujete novčani priliv, ali je malo verovatno da će on danas biti realizovan. Ne brinite, isplata dolazi već u narednim danima. U nekom novom poznanstvu komunikacija se dosta brzo razvija. Zadovoljni ste u kom pravcu sve ovo ide.

RAK

Nemojte padati u dubiozu ukoliko vam nadređeni danas skrene pažnju na to da ste napravili neki propust. Ne shvatajte ovo odmah lično. Oraspoložiće vas prisustvo i pažnja voljene osobe, ali i malo lakog flerta sa kolegom.

Horoskop, Kineski, Zmaj
foto: Rafael Ben Ari / Avalon / Profimedia

LAV

Očekujete mnogo od jednog dogovora i opeterećujete se razmišljanjima. Nerviranjem situaciju nećete promeniti, pustite da stvari idu spontano. Uznemireni ste zbog postupka osobe koja vam je simpatična, jer kvari sliku koju ste imali o njoj.

DEVICA

Poslovne obaveze će vam oduzeti dosta vremena, ali ćete moći da budete zadovoljni rezultatima. Susret sa nekim koga dugo niste videli neće ispuniti vaša očekivanja. Devicama moguć danas flert preko posla, čak i ulazak u avanturu.

VAGA

Inicijativom i angažovanošću pokrenućete dogovor koji duže vreme stagnira. Vaše ideje su više nego dobre i skrenite pažnju nadređenom na njih. Jedna osoba se vrti oko vas i pokušava da vas osvoji. Možda ćete pristati na izlazak sa njom.

ŠKORPIJA

Niste planirali da neke poslove završavate danas, ali situacije će se namestiti baš u tom pravcu. Novčani segment je povoljan, mogući su prilivi koje niste očekivali. Angažovani ste prema voljenoj osobi i posvećujete joj punu pažnju.

STRELAC

Nesklad u onome što ste planirali i u onome što možete ostvariti. Može vas oneraspoložiti i manji trošak ili neplanirani izdatak za kuću. Preosetljivi ste u odnosu sa voljenom osobom i možete prenagljeno reagovati. Budite malo smireniji.

Indija, Devojka, Indijska devojka, Horoskop
foto: Profimedia

JARAC

Morate se angažovati po pitanju ličnih prioriteta i moguće je da nećete moći da obratite dovoljno pažnje na obaveze. Postoji mogućnost za greške. Iako vam neko jasno pokazuje svoju naklonost, ustručavate se da napravite konkretniji potez.

VODOLIJA

Kolege su samo na rečima jake, jer kada vam bude zatrebala konkretna pomoć, svi će nestati. Prija vam što vam jedna osoba posvećuje pažnju, ali nikako ne uspevate da shvatite da li je samo ljubazna ili je zainteresovana za vas.

RIBE

Vaše su misli opterećene emotivnošću i teško je da ćete moći da pružite pravi doprinos u poslu. Pazite samo da ne propustite nešto što je važno ili zbog čega bi vam saradnici mogli zameriti. Nezadovoljstvo ljubavnim životom je evidentno.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.