GRUPA VETERINARA OTKRILA NAJTOKSIČNIJU HRANU ZA PSE: Jednu STVAR ste sigurno davali svom PSU (VIDEO)
Pas, Foto: William Scott / Alamy / Profimedia

INFORMIŠITE SE

GRUPA VETERINARA OTKRILA NAJTOKSIČNIJU HRANU ZA PSE: Jednu STVAR ste sigurno davali svom PSU (VIDEO)

Stvari koje su veterinarke nabrojale u videu su sledeće

Objavljeno:

Profil na TikToku koji drži jedna veterinarska bolnica u Kanadi je vrlo popularan, jer na njemu veterinari dele savete ljudima na brz i šaljiv način.

U jednom od svojih videa su otkrili najtoksičnije namirnice za pse, i na neke smo se i sami iznenadili. Ako ste vlasnik psa, verovartno bi bilo dobro da proverite šta mu dajete da jede pored granula, jer ono što je za čoveka normalno, pa čak i zdravo, za pse može biti hitno odvođenje kod veterinara.

Pas, Kuče, Kuca, Veterinar
foto: Profimedia

Evo šta su rekli stručnjaci sa profila UCAH (Upper Canada Animal Hospital) team. "Nekoliko stvari koje su toksične za pse! Obavezno istražite pre nego što svom psu date novu hranu i kontaktirajte svog veterinara ako se desi nešto nepredviđeno." napisali su u opisu svog videa.

Stvari koje su veterinarke nabrojale u videu su sledeće: ibuprofen, avokado, beli luk, grožđe, čokolada, crni luk, žvake, kao i određene namirnice koje sadrže toksične supstance.

@ucahteam A few things that are toxic to dogs! Be sure to do research before giving your dog new foods and contact your veterinarian if they get into something they shouldn’t have. #fyp #vetmed #veterinary #rvt #va #veterinarian #toxicfoodsfordogs ♬ original sound - UCAH team ?

Mnogi pratioci su se šokirali kad su shvatili da psi ne smeju jesti neke od ovih stvari kao što su beli luk, a jedna devojka je napisla: "Nakon što sam čula ovo, mislim da moje devojčice žive uz božiju pomoć."

Da bi vaš pas živeo dugo i srećno bez stomačnoh tegoba, posluišajte savete veterinara i konsultujte se sa njim pre nego što mu nešto novo uvedete u ishranu.

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA:

02:51

ŠTA MOŽETE AKO VAS ILI VAŠEG LJUBIMVA NAPADNE PAS? Advokat detaljno opisao scenario koji sledi posle NEMILOG DOGAĐAJA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.