AKO ŽELITE DA SMRŠATE, OVU NAMIRNICU JEDITE ZA DORUČAK: Tako ćete SKINUTI SVO SALO sa stomaka
Kajgana, Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Recepti

OBRATITE PAŽNJU

AKO ŽELITE DA SMRŠATE, OVU NAMIRNICU JEDITE ZA DORUČAK: Tako ćete SKINUTI SVO SALO sa stomaka

Svi smo se tokom zimskih meseci opustili pa nije lako dovesti liniju u red. Ispravan put je da korigujemo ishranu i krenemo makar sa laganim vežbama, a nutricionistkinja Zahra Pavlova podseća i na važnost doručka u borbi protiv sala na stomaku

Objavljeno:

Skidanje masnih naslaga sa stomaka nije lako, ali ovaj doručak pospešuje mršavljenje.

Svi smo se tokom zimskih meseci opustili pa nije lako dovesti liniju u red. Ispravan put je da korigujemo ishranu i krenemo makar sa laganim vežbama, a nutricionistkinja Zahra Pavlova podseća i na važnost doručka u borbi protiv sala na stomaku.

Iako isһrana uvek treba da bude raznovrsna i uravnotežena, mnogi prilikom pokušaja da smršaju u potpunosti prelaze na žitarice: ne samo ujutru, već i za ručak i večeru. Ovo neće pomoći da se oslobodite viška kilograma ističe nutricionistkinja.

Prema njenim rečima, čak i ako svakog jutra jedete ovsenu kaša na vodi i bez šećera, ali sa parčetom putera, onda će se izgubiti mišićna masa i pojaviti masno tkivo. Кaše, pre, doprinose da dobijete težinu, a ne da je izgubite.

Kuvana jaja
foto: Printscreen Youtube/Simply Delicious (Jednostavno Ukusno)

Pavlova je posebno naglasila da proteini treba da budu u svakom obroku, posebno ako želite da zategnete telo i smršate. Možete jesti jaja, sveži sir, kuvanu piletinu. Кaša u maloj količini može biti dodatak.

Кao primere savršenog doručka, nutricionistkinja je navela meko kuvana jaja i kajganu sa povrćem. Efekat možete pojačati sa nekoliko kapi ljutog sosa bez soli i šećera ili čilijem u praһu.

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.