ZBOG OVE HRANE JE MOMČILO OTAŠEVIĆ IZGUBIO 10 KILOGRAMA I OSUŠIO SE KAO GRANA: Nećete verovati šta JEDE
Momčilo Otašević, Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

OBRATITE PAŽNJU

ZBOG OVE HRANE JE MOMČILO OTAŠEVIĆ IZGUBIO 10 KILOGRAMA I OSUŠIO SE KAO GRANA: Nećete verovati šta JEDE

"Veliki sam emotivac! Valjda je to zato što sam Riba u znaku, a u podznaku Rak. Ne verujem preterano u horoskop, ali je činjenica da sam emotivan", rekao je na početku razgovora za "Informer" Momčilo i nastavio

Objavljeno: 12:02h

Glumac Momčilo Otašević poslednjih meseci smršao je 10 kilograma.

Momčilo Otašević početkom ove godine razveo se od koleginice Jelene Perčin, a ovaj težak životni period odrazio se i na njegov izgled. Glumac je izgubio apetit, a uz to su mu zbog mnogobrojnih obaveza i obroci neredovni, što je rezultiralo gubitkom kilaže.

"Veliki sam emotivac! Valjda je to zato što sam Riba u znaku, a u podznaku Rak. Ne verujem preterano u horoskop, ali je činjenica da sam emotivan", rekao je na početku razgovora za "Informer" Momčilo i nastavio:

"Stalno sam u trci i frci što zbog glume, što zbog privatnih obaveza. Zato često ne stignem da jedem, a rezultat toga je 10 kila manje. Imao sam 87 kilograma i razmišljao kako da se ugojim još tri, da bih imao kilažu koju želim. Ali umesto toga sam smršao, jer zbog čestih snimanja nemam vremena da jedem. U pauzama na setu uspem da pojedem samo pola porcije obroka, jer moram da se vratim na set. Onda onu drugu polovinu ručka koji ponesem sa sobom jedem u letu. Sakrijem se iza ćoška i s nogu pojedem. Trudim se da to budu zdrava jela, pa obično ponesem neku obrok salatu ili povrće. Kad već neredovno jedem, barem da se hranim zdravo. Obožavam ribu, jer potičem iz podneblja gde je ima u izobilju, pa je ona redovno na mom meniju. Prijaju mi laganiji obroci. Izbegavam gazirana pića, slatkiše i džank fud, jer posle takvih jela nemam energiju, samo mi se spava."

Momčilo Otašević
foto: Printscreen/Youtube/ MONDO PORTAL

Momčilo već neko vreme planira da počne da trenira, ali priznaje da taj plan još uvek nije realizovao. Ipak, u formi ga održavaju aktivnosti koje ima sa svojim naslednicima, Mašom i Jakšom.

"Ne mogu da se nakanim da vežbam! Već peti put krećem na treninge, ali se uvek završi na tome da planiram da odem. Ali bez obzira na to što teretanu zaobilazim u širokom luku, imam redovne treninge sa svojom decom dok ih čuvam. Oni znaju dobro da me izmore. Ponekad mi budu psihički i fizički naporni, ali uživam u jurnjavi za njima, jer volim kad provodimo vreme zajedno", zaključio je Otašević.

ŠTA JEDE MOMČILO OTAŠEVIĆ:

Doručak Jaja sa sirom

Ručak Salata od povrća

Večera Riba na žaru

(Espreso/Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.