TRIK ZA ČIŠĆENJE NARA BEZ FLEKA I NEREDA: Samo ovako ćete OSTAVITI KUHINJU ČISTOM, NE SLUTITE KOLIKO JE LAKO
Nar, Foto: Printscreen/Youtube/ovenhug3803

TRIK ZA SVE

TRIK ZA ČIŠĆENJE NARA BEZ FLEKA I NEREDA: Samo ovako ćete OSTAVITI KUHINJU ČISTOM, NE SLUTITE KOLIKO JE LAKO

Često znamo da odustano od nara kada samo pomislimo na nered koji se stvara kada ga ćistimo. Ovaj trik će vam olakšati život!

Objavljeno:

Ništa lakše zapravo, potrebna vam je jedna činija i voda i očistićete nar jako brzo!

Ako obožavate da jedete nar i pripremate slatkiše, čajeve i napitke s ovom zdravom voćkom, ali čišćenje vam predstavlja muku, nastavite da čitate.

Tokom čišćenja zrna nara, crveni sok zna da završi po našoj odeći, kuhinjskim elementima i belim zidovima ali, imamo dobre vesti! Pronašli smo jednostavnu metodu koja će vam pomoći da nar očistite – brzo i bez nereda.

Čišćenje nara u vodi

Jednostavna i veoma popularna metoda čišćenja uključuje uranjanje nara u vodu. Za početak lagano „rolajte“ ceo nar po radnoj površini kuhinje kako bi se semenke blago odvojile od kore. Nakon toga nožem odrežite vrh ploda i kriške prateći bele ivice. Napunite veću činiju vodom i stavite je u sudoperu, a zatim ubacite kriške unutra i bacite se na posao – pod vodom vadite semenke.

Laganim pritiscima odvajajte zrna, ali ne morate da budete posebno oprezni jer će voda sprečiti špricanje. Ljuske će isplivati na površinu posude, a zrna je potrebno procediti kroz cediljku. Ova metoda omogućava i da uklonite sve bele delove koji znaju da budu gorki. Nakon što ste odvojili sve semenke, možete da ih stavite u frižider, a potom u njima uživate kad god se zaželite doze vitamina.

A ovde pogledajte veliki uspeh srpske mode u svetu:

06:37

VELIKI USPEH SRPSKE MODE U SVETU! Suzana Perić predstavlja kreaciju NAR u Parizu! OVO JE POPUT POBEDE NOVAKA U TENISU

(Espreso/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.