OD SADA ĆE VAM KROMPIR UVEK BITI SAVRŠENO KUVAN: Dodajte OVAJ SASTOJAK u vodu i BIĆE NAJUKUSNIJI
Kuvanje, Foto: Printscreen/TikTok/shawntucker.realestate

trik

OD SADA ĆE VAM KROMPIR UVEK BITI SAVRŠENO KUVAN: Dodajte OVAJ SASTOJAK u vodu i BIĆE NAJUKUSNIJI

Po želji dodajte i druge začine za koje mislite da će se lepo slagati

Objavljeno:

Kuvani krompir ima nezasluženu reputaciju dosadnog jela. Uglavnom na kraju završi u krompir pireu jer ga nismo dovoljno dobro skuvali, pa onda nema smisla služiti ga takvog. Ali, postoji trik da kuvani krompir uvek bude savršeno kuvan, sočan i dovoljan sam po sebi.

Stavite u vodu krompir, pa onda dodajte čen belog luka, jedan lovorov list i malo bibera. Po želji dodajte i druge začine za koje mislite da će se lepo slagati.

Krompir u šerpi, Krompir
foto: Printscreen/TikTok/onceupona_dawn

Onda dodajte hladnu vodu, dodajte so i stavite krompir da se kuva na srednjoj temperaturi. Pre nego što ga izvadite, proverite da li je definitivno gotov, i to tako što ćete u njega zabosti čačkalicu koja treba da izađe čista.

Kada vidite da je skuvan, procedite ga i odstranite sve začine. Dok je krompir još vruć, prepolovite ga i dodajte malo maslaca, oko dve kašičice. Možete dodati i još malo soli i bibera, i to je to! Vaš savršeni krompir je gotov.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.