RUSI OBAVEZNO DODAJU 1 ZAČIN U KISELI KUPUS: Samo na TAJ NAČIN im POTRAJE DO LETA
Kiseli kupus u buretu, Foto: Bakina kuhinja

korisno

RUSI OBAVEZNO DODAJU 1 ZAČIN U KISELI KUPUS: Samo na TAJ NAČIN im POTRAJE DO LETA

Oni obavezno dodaju 1 stvar u njega i mirni su cele godine

Objavljeno:

Rusi imaju svoju metodu za kiseljenje kupusa.

Znamo se se kod nas jede kao lud, ali njima ne propada samo iz jednog razloga.

Oni obavezno dodaju 1 stvar u njega i mirni su cele godine.

Kiseli kupus, Kupus
foto: Bakina kuhinja

Sastojci:

Kupus - 1 kilogram

Šargarepa - jedna

Rotkvica - jedna

Kiseli kupus, Kupus
foto: Bakina kuhinja

So - 1-1,5 kašika

Šećer - 1 kašika

Senf - po ukusu

Semenke kumina - po ukusu

Pripremite sve sastojke. Kupus sitno naseckajte. Šargarepu narenadajte na krupno. Pomešajte šargarepu i kupus. Dodajte so, šećer, usitnjene semenke kumina i senf.

Kiseli kupus
foto: Printsceen/Youtube/ Letina Kuhinja / Leta’s Kitchen

Rasporedite rukama. Ogulite rotkvicu i izrendajte na krupno i dodajte ostatku povrća. Prebacite u čistu, sterilizovanu teglu. Dobro promešajte. Izgnječite tako da kupus bude potpuno prekriven sokom. Ostaviti 5-7 dana na sobnoj temperaturi. Povremeno promešajte drvenom varjačom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.