PREBRIŠTE OGLEDALO U KUPATILU OVOM NAMIRNICOM I REŠITE SE MUKE KOJA SVE MUČI : Više ne morate da čekate da se OSUŠI
Kupatilo, Foto: Profimedia

korisno

PREBRIŠTE OGLEDALO U KUPATILU OVOM NAMIRNICOM I REŠITE SE MUKE KOJA SVE MUČI : Više ne morate da čekate da se OSUŠI

Nastaće lagani i nevidljivi sloj na površini ogledala te se ono neće zamagliti

Objavljeno:

Svi se možemo složiti da je tuširanje vrućom vodom tokom zime i te kako prijatno. Ali, nakon njega ostaju zamagljena ogledala u kupatilu što može da bude poprilično iritantno.

Ako se odmah nakon toga šminkate ili brijete koristeći kupatilski umivaonik, to može da predstavlja značajnu neprijatnost. Međutim, pomoću ovih jednostavnih tehnika možete lako ukloniti paru sa svog ogledala, piše Bathroom City.

Kupatilo, Lavabo
foto: Profimedia

Pena za brijanje

Trik je u tome da očistite ogledalo penom za brijanje. Nastaće lagani i nevidljivi sloj na površini ogledala te se ono neće zamagliti. Dakle, zamenite uobičajeno sredstvo za čišćenje kremom za brijanje. Po potrebi možete njome očistiti i prozor.

Ako nemate kremu za brijanje kod kuće, možete koristiti i deterdžent za pranje posuđa. Nakon što se deterdžent ili pena osuše, ispolirajte ogledalo mekom krpom kako se ne bi videli ostaci.

Sirće

Sirće može brzo ukrotiti zamagljena ogledala. Pomešajte sirće i vodu u razmeri 1:1 i nanesite rastvor na površinu ogledala čistom krpom. Obrišite ga drugom čistom krpom i proverite da na površini nema nikakvih tragova. Ova jeftina opcija je efikasna oko nedelju dana.

Ogledalo
foto: Profimedia

Glicerin

Ovaj proizvod možete kupiti u bilo kojoj apoteci. Razredite glicerin s vodom i obrišite površinu ogledala mekim peškirom. Nije tako dugotrajno kao neke druge opcije, ali ipak sprečava da se ogledalo zapari tokom tuširanja.

Sapun

Uzmite komad sapuna za kupanje i nežno ga utrljajte na površinu ogledala. Zatim uklonite sapun s površine ogledala peškirom ili krpom od mikrovlakana. Možete nakvasiti krpu ako se sapun ne skida lako. Brišite ogledalo dok površina ne bude čista.

(Espreso/Krstarica/Bathroom City)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.