ZABORAVITE NA STARO LICE BRANISLAVA LEČIĆA, OVO JE SAD NOVI ON: Potpuno se transformisao (FOTO)
Branislav Lečić, Foto: Nebojša Mandić

AU

ZABORAVITE NA STARO LICE BRANISLAVA LEČIĆA, OVO JE SAD NOVI ON: Potpuno se transformisao (FOTO)

Izgled Branislava Lečića, šmekerski stav i harizma odredili su profesionalni put dramskog umetnika

Objavljeno: 15:23h

Od prvoga trena kada se pojavio na javnoj sceni Branislav Lečić imao je "ono nešto" što pripadnicama lepšeg pola nije dalo mira. Odmah je prozvan za nedoljivog muškarca i šmekera i čini se da je taj status on vrlo lepo i redovno koristio.

Kasnijih godina profesionalni zadaci dolazili su u skladu sa tim a Lečićeva popularnost i uloga zavodnika još više su dobijale na značaju.

Branislav Lečić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Izgled Branislava Lečića u velikoj meri potpomogao je celokupnoj slici njega kao miljenika ženskog pola, a nije mu odmoglo ni to što je nakon razvoda od Ivane oženio 30 godina mlađu koleginicu Ninu Radulović.

Sve ukupno doprinelo je imidžu dramskog umetnika, nažalost sve to palo je u vodu nakon optužbi Danijele Štajnfeld.

Branislav Lečić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, Danijela je tužila kolegu da ju je silovao. Ceo slučaj otišao je i na sud, čitava javnost se digla, mnoge kolege stale su na njenu stranu a svaka pojedinost, uprkos tome što se Leka trudio da dokaže nevinost i navodno ju je dokazao, uticala je na izgled Branislava Lečića. O kakvoj promeni je reč javnost se mogla uveriti nedavno na promociji jedne knjige u Narodnom pozorištu, gde se Lečić pojavio gotovo neprepoznatljiv.

Seda kosa i brata, duboke bore, zamišljeni pogled samo su neke od stavki koje su mnogi primetili i prokomentarisali, kao i to koliko se Branislav za kratko vreme a nakon afere promenio.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.