OVA 3 ZNAKA ĆE OSTATI BEZ DINARA U 2023. GODINI: Neće imati SREĆE sa NOVCEM
Horoskop, Foto: Profimedia

astrologija

OVA 3 ZNAKA ĆE OSTATI BEZ DINARA U 2023. GODINI: Neće imati SREĆE sa NOVCEM

Zbog rasipničkog ponašanja, ovi znakovi bi mogli imati finansijskih problema 2023. godine

Objavljeno: 21:08h

Nekima će naredne godine sve ići od ruke. Drugima, ako je sudeći po prognozama, neće sve ići tako glatko.

Tako će pojedini znaci u 2023. biti baš „široke ruke“, te će im biti teže da uštede novac. Preteraće i bacaće novac na svakakve gluposti. Prioriteti u životu biće im nova iskustva, putovanja, avanture ili hobiji na koje će potrošiti mnogo novca.

Novac, Dinari, Pare
foto: Profimedia

Zbog rasipničkog ponašanja, ovi znakovi bi mogli imati finansijskih problema 2023. godine.

1 / 4 Foto: Profimedia

Ovan

Ovan će biti prilično rasipnik 2023. Neće im biti stalo do sigurnosti ili udobnosti jer će im biti važnije da dožive nova i nezaboravna iskustva. Trošićete na koncerte, izlete, izlaske, barove i restorane gde će ostaviti i poslednji dinar. Oni će uživati u životu i neće želeti da se odreknu ničega, ali to će uticati na stanje na njihovom računu.

horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Ni Vaga neće biti štedljiva. Iako neće loše zarađivati, a postoji i mogućnost zarade od osiguranja ili nasledstva, potrošiće previše. Biće izuzetno velikodušni prema sebi, svojoj deci i partneru. Oni će sebe i svoje najmilije počastiti svim vrstama skupih stvari, gedžeta, putovanja i jedinstvenih iskustava, ne pitajući za cenu.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije će često pozajmljivati novac od prijatelja ili rođaka. Neće biti zadovoljni svojim primanjima, pa će tražiti drugi posao. Čak i ako imaju sreće da pronađu dobro plaćenu, novac neće dugo ostati u njihovim rukama. Čim nešto zarade, odmah će razmišljati o zemljama koje mogu da posete i gedžetima koje mogu da kupe. Mnogi će se baviti preuređenjem kuće, što će koštati prilično skupo.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.