DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: ŠKORPIJE, vreme je da stavite tačku na PROŠLOST, BLIZANCI, ovo je SAVET za danas!
Horoskop, Foto: Profimedia

Zvezde nam govore

DNEVNI HOROSKOP ZA 30. NOVEMBAR: ŠKORPIJE, vreme je da stavite tačku na PROŠLOST, BLIZANCI, ovo je SAVET za danas!

Pročitajte dnevni horoskop za 30. novembar 2022. godine!

Objavljeno:

Dnevni horoskop za 29. novembar 2022, evo šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 30. novembar 2022. godine vam donosi manje razmirice na poslu. Suzdržite se da ne budete grubi i oštri na rečima, jer ćete posle zažaliti. Nekome ste obećali nešto, te nemojte da zaboravite na to. Zdravije se hranite!

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

BIK

Trudićete se da budete rezervisani prema osobi koja gaji velika osećanja prema vama. Time nećete ništa da postignete. Budite hrabri i porazgovarajte sa njom u četiri oka. Bićete ekstremno lenji, što pod hitno treba da menjate. Okružite se ljudima od akcije ili uplatite teretanu u ovim hladnim danima.

BLIZANAC

Igra srca i razuma u vama se ne smiruje. Tokom celog dana osetićete dvojnu prirodu Blizanca. Pokušajte da to preokrenete u svoju korist i izvučete najbolje lekcije iz toga. U ljubavi vam ne cvetaju ruže, ali to ne znači da vas uskoro ne očekuje procvat. Budite strpljivi i radite na sebi. Sve je u dobroj energiji!

RAK

Zvezde vam nalažu da ne gurate stvari "pod tepih", jer kad tad će izaći na videlo. U glavi napravite konkretan plan i postepeno ga realizujte. Budite strpljivi i videćete kako se sve menja na bolje. Moguće su određene peripetije sa papirologijom i birokratijom, te se na vreme o svemu informišite.

LAV

Dnevni horoskop će vam biti u znaku posla i karijere. Očekujte u toku dana dosta poziva i akcije. Moguće je da će jedna ženska osoba da vam pomuti razum, ali budite pažljivi. Vrlo je verovatno da se iza toga krije sopstveni interes. Čuvajte se povreda na poslu!

Horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

Taman kad ste pomislili da ste veći deo posla završili, neko od kolega ili nadeđenih će vam "natovariti" još. Ukoliko to nije u vašem domenu, nemojte da pristajete, jer vrlo je moguće da žele da iskroriste vaše znanje i vreme. Čuvajte se prehlade!

VAGA

Dnevni horoskop za 30. novembar 2022. godine vam savetuje da sve svoje muke podelite sa nekim bliskim ili stručnim. Kao da vam se hiljadu stvari odjednom nakupilo i ne znate šta ćete sa njima. Nikako ne držite to u sebi, jer može da vas košta zdravlja.

ŠKORPIJA

Početak dana će vam proteći u svakodnevnim obavezama, te nećete ni osetite kako vam je vreme proletelo, dok vas u drugoj polovini očekuje pravi jesenji umor. Poželećete da ostatak dana provedete u krevetu, što je potpuno u redu. Ali pokušajte da ne opterećujete sebe dodatnim mislima i stvarima iz prošlosti. Konačno je vreme da stavite tačku na to!

STRELAC

Srce vam govori jedno, a razum drugo... Tokom celog dana ćete voditi pravi mali rat sa sobom. Savet je da misli zapisujete kako bi vam bilo jasnije gde ste krenuli, a gde završili. Nemojte da budete previše samokritični, jer niko nije savršen, umesto toga posvetite se svojim ambicijama i ličnom razvoju.

Strelac
foto: Printscreen youtube

JARAC

Inat nikom nje dobro doneo, zato se trudite da ga ostavite po strani. U ljubavnom polju zvezde vam nisu u potpunosti naklonjene, jer vam govore da je potrebno sami da preuzmete inicijativu. Zauzeti Jarčevi treba više da osluškuju partnera i obrate pažnju na skrivene znake. Čuvajte se teških poslova!

VODOLIJA

Neko iz vašeg okruženja će vam ponuditi zanimljivu, ali rizičnu poslovnu ponudu. Vro je moguće da nećete znati o čemu je reč, te nemojte olako da pristajete na nju. Posavetujte se sa stručnjacima! Bivša ljubav će vam pokucati na vrata, ali bolje je za vas da ih ne otvarate.

Vodolija
foto: Profimedia

RIBE

Dnevni horoskop Za 30. novembar 2022. biće u jeku novca. Očekujte neki dobitk, nasledstvo ili bonus na poslu. Savet je da za neke stvari bolje držite "jezik za zube", ne misle vam svi dobro kao što se tako predstavljaju. Partneru je potrebna podrške, zato nemojte da ga odbijate od sebe...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.