19. DECEMBRA OVIM LJUDIMA LEŽE NOVAC NA RAČUN: Budite SPREMNI, velike PARE su u PITANJU
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

astro

19. DECEMBRA OVIM LJUDIMA LEŽE NOVAC NA RAČUN: Budite SPREMNI, velike PARE su u PITANJU

Imaćete manje novca nego prethodnih meseci ako ne uspete u sebi da "ugušite" potrebu da sve kontrolišete

Objavljeno: 18:26h

S obzirom na to da je decembar poslednji mesec u godini, mnogi se pitaju kako će se pokazati u finansijskom smislu.

Stoga vam donosimo horoskop koji će rešiti sve vaše dileme:

Ovan

Mesec vam ne počinje dobro, kao da konstantno gubite negde novac, a ne možete da procenite gde! Zvezde vam predviđaju rasejanost i zaboravnost, pa je moguće da zagubite čak i veću svotu ili zaboravite da izmirite neki važan dug. Samo budite skoncentrisani, i izguraćete decembar bez većih gubitaka.

Bik

Ponašate se kao milijarder u mesecu decembru! Volite praznike i da obradujete drage ljude, pa u prve tri nedelje meseca već obilazite radnje i kupujete poklone i sitnice. Do 20. decembra ćete biti neoprezni s novcem, pa je moguće da ćete do kraja meseca jedva "krpiti kraj s krajem".

horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Već nekoliko nedelja razmišljate o jednoj rizičnoj investiciji, i decembar je mesec kada ćete je ostvariti. Ključan period vam je oko 19. decembra, tada će Venera biti retrogradna i doneće vam izmenu dinamike u odnosima i moći. Ako vas je neko iz okoline kočio kada je u pitanju trošenje novca, taj problem ćete rešiti upravo tada.

Rak

Trošili ste malo više prethodnih meseci, pa bi u decembru trebalo da se pričuvate. Mars u strelcu i Merkur u Raku od 13. decembra vam donose mnogo smireniji pristup, više logike i razmišljanja, pa ćete tada odlučiti i da odložite karticu i više pazite na novac.

Lav

Očekuje vas veći trošak u decembru, vezan ili za automobil, ili za životni prostor. Duboko udahnite i potrošite tu svotu, smatrajte je investicijom za celu 2022. godinu. Najbolje je da to uradite već do 4. decembra, kada će biti pomračenje Sunca, jer je to savršen period za postavljanje temelja novih početaka.

Devica

Imaćete manje novca nego prethodnih meseci ako ne uspete u sebi da "ugušite" potrebu da sve kontrolišete. Kada nam stižu praznici, svi se trošimo na poklone za drage ljude, a vi ste osoba koja to sve želi da obavi unapred. Izgubićete novac tako, posebno do 15. decembra, čekajte rasprodaje i pametno birajte!

Vaga

Nije vam bila sjajna godina za novac, i moraćete da pazite i u decembru. Svota koju ste izdvojili da uštedite se polako "topi", ali ne brinite, Vage, krajem meseca dobijate neočekivanu priliku da poboljšate svoje novčano stanje! To je možda novi posao, ili prilika za neko partnerstvo koje će vas oduševiti. Vreme je za nove početke!

Škorpija

Imali ste veće izdatke u novembru, zbog čega u decembar ulazite pomalo oprezno. Ne brinite, tokom celog meseca novca će biti taman koliko bi trebalo, a oko 15. u mesecu je moguć i neočekivani dobitak.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac

Pošto niko kao Strelac ne voli da ugodi svojim bližnjima, vi ćete se istrošiti u decembru na porodicu, prijatelje, čak i kolege! Tokom čitavog meseca ćete konstantno trošiti novac na sitnice, ukrase, poklone, a sledi vam i nekoliko rođendana, zbog čega ćete možda i preterati u želji da obradujete nekoga koga volite. Samo ne preterujte, Strelčevi, mora nešto da ostane i za vas!

Jarac

Dok sve oko vas hvata praznična euforija, vi u decembru štedite i spremate se da početkom 2022. potrošite veliku svotu novca na putovanje kakvo ste oduvek želeli. Bićete racionalni s novcem, a zvezde vam polovinom meseca predviđaju i novi dobitak koji će vas dodatno usmeriti ka cilju.

Vodolija

Bili ste pažljivi s novcem i red je da na kraju godine sebe počastite. Venera 19. decembra menja smer, donosi nove početke, tada je period da procenite šta je nešto što želite i što će vas učiniti zaista srećnim. Možda već krišom razmišljate o tome, a zvezde kažu da je period posle 19. u mesecu čas za ostvarenje tog sna!

Ribe

Finansijska situacija je bolja nego prethodnih meseci. Bićete stabilni tokom celog decembra, ali već polako u glavi planirate šta ćete sve morati da nabavite u 2022. godini. Uglavnom su to stvari vezane za kuću, među njima ima i većih ulaganja. Počnite da pravite spisak i raspitajte se kod ljudi koje znate, postoji način da bolje prođete kada je novac u pitanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.