OČISTILA JE KADU SA JEDNIM SASTOJKOM IZ KUHINJE: Nećete verovati o čemu je reč
Kada, Foto: Tik Tok printscreen

KO BI REKAO

OČISTILA JE KADU SA JEDNIM SASTOJKOM IZ KUHINJE: Nećete verovati o čemu je reč

Karolina Mekali na svom TikTok profilu podelila je video u kojem je pokazala kako očistiti kadu u nekoliko brzih koraka, a njeni saveti oduševili su mnoge, piše Daily Mail.

Objavljeno: 19:27h

Čišćenje kade posao je koji se mora raditi redovno, kako biste sprečili stvaranje plesni, a jedna majka otkrila je odličan trik kako to uraditi na jednostavan način koristeći samo tri proizvoda - sodu bikarbonu, sirće i deterdžent za sudove.

Prvo što treba da uradite je da natopite tri peškira u sirće i da ih stavite preko slavine kade kako biste uklonili sve neželjene klice i prljavštinu.

Zatim stavite sodu bikarbonu u odvod i zalijte šoljicom sirćeta kako biste očistili odvod od ostataka. Sirće je uobičajeni prirodni proizvod koji se koristi za ubijanje bakterija i dezinfekciju površina jer se sastoji od sirćetne kiseline, dok soda bikarbona uzrokuje otapanje prljavštine i masti u vodi, a može se koristiti i za čišćenje raznih površina i odeće.

Na kraju, stavite malo sode bikarbone po celoj površini kade i dodajte deterdžent za pranje sudova preko sode bikarbone, pa mekanim sunđerom izribajte kadu. Sve dobro isperite toplom vodom, pazeći da ne ostane sapun ili pena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.