OVIM LJUDIMA STIŽE NOVAC DO 3. DECEMBRA: Neće morati da brinu o FINANSIJAMA, BIĆE GA SA SVIH STRANA
Ilustracija, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

OBRATITE PAŽNJU

OVIM LJUDIMA STIŽE NOVAC DO 3. DECEMBRA: Neće morati da brinu o FINANSIJAMA, BIĆE GA SA SVIH STRANA

Venera, Merkur i Sunce nalaze se u Strelcu, pa je sigurno da sreća prati hrabre, ali ujedno ne treba da zaboravimo da je na nebu retrogradan Mars koji pokušava da nas nagovori na pogrešne odluke, prenosi Informer

Objavljeno:

Ušli smo u sezonu Strelca, pa su astrolozi saglasni da je sreća na našoj strani. Igramo još jedan zvezdani rulet, a zvezde su određenim znakovima naklonjenije za novac znatno više nego ostalima.

Venera, Merkur i Sunce nalaze se u Strelcu, pa je sigurno da sreća prati hrabre, ali ujedno ne treba da zaboravimo da je na nebu retrogradan Mars koji pokušava da nas nagovori na pogrešne odluke, prenosi Informer.

DEVICA

Venera u Strelcu donosi vam uspeh u poslu sa nekretninama. Moguće je da ćete izvršiti ulganaje koje će vam se isplatiti u narednom periodu. Strelac će vam biti odličan partner za zaradu.

STRELAC

horoskop
foto: Profimedia

Sezona vašeg znaka je počela, a samim tim stižu i vredni pokloni. Ipak, kako je Saturn predstavnik vašeg polja novca, uvek imate utisak da morate mnogo da se trudite kako biste zaradili novac. Očekuje vas prijatno iznenađenje u vidu vrednog poklona.

+OVAN

Venera u Strelcu donosi vam zaradu iz inostranstva. Ujedno možete da igrate igre na sreću. Ukoliko planirate da ostvarite saradnju sa nekom inostranom firmom, dva puta razmislite šta pregovarate jer je Mars retrogradan.

VODOLIJA

Iskoristite Jupiterov povratak u vaše polje novca, jer će se pare lepiti za vas. Novac će stizati sa svih strana i od svih znakova vi ćete imati najviše sreće na finansijskom planu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media