STRELČEVI SU POSEBNI PO JEDNOJ STVARI: Ali imaju i LOŠU stranu, evo i KOJU
Horoskop, Foto: Profimedia

ENERGIJA

STRELČEVI SU POSEBNI PO JEDNOJ STVARI: Ali imaju i LOŠU stranu, evo i KOJU

Evo svega što treba da znate o ovim kultivisanim vatrenim znacima i zašto su oni samilosni ekstroverti zodijaka

Objavljeno:

Posvećen je životu punim plućima i uvek je spremnan da pomogne drugima.

„Energija Strelca je tu da nam pomogne da istražujemo univerzum, sa divljim pogledom na svet koji prevazilazi granice“, kaže za Bustle astrolog rođena u Strelcu Nura Rejčel. „Sa njegovim istinski slobodnim duhom na vašoj strani, budite spremni da proširite svoje horizonte na svaki način. Ništa nije nemoguće za Strelca, i nema pristajanja na ‘ne’ ili ‘prestanite da pokušavate’.

Bez obzira da li kuje sopstveni put ka uspehu ili intuitivno zna kada je nekome potreban savet ili motivacioni govor, horoskopski znak Strelca je posvećen životu punim plućima i uvek je spremnan da pomogne drugima na tom putu. Evo svega što treba da znate o ovim kultivisanim vatrenim znacima i zašto su oni samilosni ekstroverti zodijaka.

Činjenice o znaku zodijaka Strelac Element Strelca: Vatra Modalitet Strelca: Promenljiv Simbol Strelca: Strelac [♐] Vladajuća planeta Strelca: Jupiter Vladajuća kuća Strelca: Deveta kuća verovanja i filozofije Strelac, dvanaesta kuća: Škorpija Kamen rođenja Strelca: tirkiz

Strelac
foto: Printscreen youtube

Osobine ličnosti Strelca

Strelci su predstavljeni simbolom strelca. Baš kao i njihov arhetip za nošenje strela, oni vole da se usredsrede na najviše visine i pucaju u zvezde. Vladajuća planeta Strelca je srećni Jupiter, što im daje optimističan stav i beskrajan tok sreće.

Kao jedan od fleksibilnih promenljivih horoskopskih znakova, Strelci održavaju život uzbudljivim tražeći nova iskustva i otvarajući svoje umove idejama koje izazivaju na razmišljanje. Oni su večni učenici života koji traže zadovoljstvo u deljenju svoje mudrosti sa svakim ko je voljan da sluša.

Kao energični vatreni znaci željni uzbuđenja, Strelci se ne plaše da rizikuju i isprobavaju nove stvari. Među Strelčevim snagama, primećeni su po svom sjajnom pogledu na život i rođeni su zabavljači sa odličnim smislom za humor.

Strelci imaju ozbiljnu stranu koja ceni duboke razgovore o životu, filozofiji i duhovnosti. Njihove uzbudljive, otvorene i svetske ličnosti daju im sposobnost da vode razgovor sa ljudima iz svih sfera života.

horoskop
foto: Profimedia

Strelci imaju osetljivu stranu koja često ostaje nevidljiva. Njihova prilagodljiva, promenljiva priroda omogućava im da se kreću kroz svoje emocije bez zadržavanja predugo na njima – iako to može biti njihov zaštitnički instinkt.

Strelcima je teško da prihvate svoje emocije dok pokušavaju da pronađu pravi balans između svoje ranjive strane i racionalnog uma. Radije bi prešli na sledeću avanturu nego da provode vreme izgubljeno u prošlosti.

Kompatibilnost sa Strelcem

Prema Imani Kvin i Elen Bouls, astrolozima i voditeljima podkasta The Voke Mistik, „[Strelci] su uvek spremni da krenu na otvoreni put i očekuju da njihov partner učini isto“, rekli su ranije za Bustle. „Takođe im je potreban partner koji je nezavisan i koji se ne brine da ih kontroliše. To je verovatno razlog zašto su najmanje kompatibilni znaci sa Strelcem zemljani znaci Bik i Devica, i vodeni znak Rak.

„Imati partnera Strelca znači imati kamen koji se kotrlja“, rekli su Kvin i Bouls. „Ako možete da stimulišete njihov um kroz iskrenu i direktnu komunikaciju, imaćete njihovo interesovanje dovoljno dugo da ih se razmatra na duge staze.

Pošto ne vole da se osećaju zatvoreno, za Strelce bi bilo skoro nemoguće da zadrže prigušujuću ili restriktivnu vezu. Njima je potrebno mnogo nezavisnosti u posvećenom partnerstvu, tako da su duboko poverenje, iskrenost i prostor neophodni.

Horoskop
foto: Profimedia

Ovan i Lav najverovatnije će ceniti prostor za istraživanje sopstvenih strasti i individualnosti dok su u posvećenom partnerstvu. Imaju nezavisan duh, ali i dalje čuvaju veze.

Strelac na poslu

Na poslu, Strelci su veoma energični i usuđuju se da donesu velike i rizične odluke za koje se nadaju da će dovesti do jednako velikih nagrada. Sa uloženim vremenom, dobrim upravljanjem i primenjenim fokusom, oni imaju potencijal da povećaju stabilan i visok prihod.

Međutim, oni mogu postati previše fokusirani na krajnji cilj svojih težnji pa previde ključne detalje u sadašnjosti.

Strelci su jaki lideri, ali bolje rade samostalno nego u timu. Idealne karijere za Strelca bi uključivale putovanja, jezik, obrazovanje i analitička istraživanja – stvari kao što su podučavanje, marketing, pravo i izdavaštvo.

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.