OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJVEĆI NARCISI: Da li ste VI među NJIMA?
Ilustracija, Foto: Profimedia

jeste li među njima?

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU NAJVEĆI NARCISI: Da li ste VI među NJIMA?

Postoji jedna stvar koju narcisoidne osobe ne žele, a to je nedostatak pažnje

Objavljeno:

Narcisi su puni sebe i posvećeni sopstvenim potrebama, nisu ni svesni štete koju prave, učiniće sve kako bi dobili ono što žele…

Postoji jedna stvar koju narcisoidne osobe ne žele, a to je nedostatak pažnje.

1. Lav

Lavovi su toliko puni sebe da ih nije teško kategorizovati kao najveće narcise. Oni iskreno veruju da se svet okreće oko njih i da imaju pravo da urade sve što hoće kako bi stvari zadržali takvima. Oni izgledaju vrlo samouvereno, ali su potajno nesigurni baš kao sve narcisoidne osobe.

Često nekoga obasipaju pažnjom, darovima, porukama i cvećem, a onda kada se osoba zakači, sva ta ljubav nestaje dok ne počnu da se plaše da se objekt njihovog ljubavnog bombardovanja povlači, onda to sve rade ispočetka. Lav će uraditi skoro sve kako bi zadovoljio svoje želje i ne zanima ga ko će biti povređen u tom procesu. Ako pokušate da se udaljite od narcisoidnog Lava, on će sebe prikazati kao žrtva, kako bi privukao još više pažnje.

2. Škorpija

Škorpije, kad su uravnotežene, nisu tako narcisoidne, ali pazite ako su nedavno bili povređeni ili izdani jer tada postaju izuzetno usredsređeni na osvetu. Kada je Škorpija u ratnom pohodu, ne zanima ga ko će biti povređen i šta mora učiniti kako bi se osvetio. Kad se radi o poravnavanju računa, može biti hladan, proračunat i agresivan. Ponekad se čini da ne vidi koliko je pogrešno iskoristiti druge kako bi dobila ono što želi. Škorpije imaju talent za potpuno blokiranje ljudi i njihovo brisanje iz svojih života.

3. Vodolija

Ako ste optužili Vodoliju za narcisoidnost, on će reći da ste pogrešili i da je samo nezavisan. Ali oni mogu da budu nezavisni do tačke u kojoj ne razmišljaju o ničem drugom osim o sopstvenim željama. Možda će hteti da pomognu svima, ali ne ako je u to uključeno previše osećanja. Vodolije imaju sve osobine narcisoidne osobe. Oni će takođe iskoristiti druge za sopstvene ciljeve, a ponekad je i njihov dobrotvorni rad samo način privlačenja pažnje i sledbenika. Oni vole tu vrstu pažnje. Ne očekuju da ih većina razume, jer su bolji od većine. Vodolije misle da znaju sve bolje od vas i ako vas koriste za sopstvene ciljeve, onda bi trebalo da budete polaskani. I sve to ih čini jednim od najatraktivnijih narcisoidnih znakova Zodijaka.

4. Devica

Devica ima barem jednu narcisoidnu osobinu, a to je da je uverena da je uvek najgenijalnija u prostoriji. Device su pune sebe i imaju podatke koji će to i potvrditi, jer ništa ne vole više od istraživanja. Možda zato što su toliko pametne, vrlo su dobri lažovi i lažu kako bi dobili ono što žele, naročito kada žele pažnju. Narcisi traže savršenstvo. Oni žele savršenog partnera, savršenu kuću, savršen posao. Narcisi se mogu ponašati arogantno ili preterano.

5. Ovan

Ovnovi su više nepromišljeni nego što su narcisoidni. Oni ne razmišljaju uvek o drugima, često ne uzimaju u obzir čak ni voljenu osobu. Ovan učini ono što želi i ako je to i drugima u redu, to je super, ako ne, to nije njegova briga. On zna da mu nisu potrebni drugi da bi dobili potvrdu od njih, oni će to uraditi sami. Samo nemojte pokušavati da osporite njegov superiorni status jer će vam objaviti rat.

6. Bik

Bikovi su tačno u sredini na ovoj listi. Mogu biti prilično saosećajni prema drugima, ali i oni najviše brinu o sebi. Uostalom, obično mnogo vole sebe, samo se ne hvale onoliko koliko i neki drugi znakovi. Ipak, Bikovi i narcisi imaju neke zajedničke stvari. I jedni i drugi obično uvek žele da se stvari odvijaju onako kako su oni to zamislili i oboje imaju intenzivne probleme s ljutnjom. Oni su veliki manipulatori koji mogu biti površni i materijalni.

Narcis, Egoista, Egoistična osoba
foto: Profimedia

7. Strelac

Ako stanete na put Strelcu u njegovoj nameri da dobije ono što želi ili mu zasmetate na bilo koji način, zažalićete. Kada je reč o tome šta je u njegovom umu, nemoguće mu je videti stvari iz perspektive druge osobe. Ne razume zašto se neko ne bi ponašao na isti način kao i oni pa kad koriste manipulacijske taktike kako bi drugi uradili ono što oni žele od njih, ne vide kako je to pogrešno. Strelci nisu pakosni na način na koji to znaju da budu narcisi, već su samo nezreli i egocentrični, piše Atma.

8. Rak

Rakovi mogu biti da budu i znaju da koriste sve trikove pomoću kojih će zadobiti pažnju, ali su previše saosećajni da bi bili pravi narcisi. Oni bi se zapravo osećali loše kada bi nekoga iskoristili za sopstvene ciljeve. Mogu da budu zavisni od drugih, pesimistični i vrlo sumnjičavi, ali nisu arogantni, neemotivni ili neprijatni. Kada Rak postane emocionalno povređen, može da postane vrlo usmeren na sebe i obuzet osećajem samosažaljenja.

9. Blizanci

Blizanci su previše neorganizovani da bi bili dobri narcisi. Pametni su, ali ne žele da iskorišćavaju druge za svoje potrebe. Oni mogu biti narcisoidni kada razgovaraju o sebi, ali čak i tada ne žele da povrede nikoga, već im se jednostavno sviđa zvuk sopstvenog glasa. Blizanci su pametni i vrlo društveni, a to su korisne osobine ako ste narcis, međutim Blizanci su previše ljubazni i promišljeni da bi bili pravi narcisi.

10. Vaga

Vaga može da bude vrlo varljiva i površna. Voli lepe stvari i lepe pojedince i iskoristiće svoj šarm kako bi došla do njih. Sve Vage uživaju u privlačenju pažnje i naravno očekuju poseban tretman, ali nisu hladne ni arogantne. Vage pokušavaju da izbegnu sukobe i rade stvari koje bi mogle da uzrokuju patnju drugih. One vole da govore o sebi i svojim dostignućima svima koji će ih slušati i preterivaće s tim stvarima ako osete da slušalac nije dovoljno impresioniran. Nije bitno ako ste nešto uradili jednako dobro kao i ona, Vaga će vam reći da je to ona uradila mnogo bolje.

11. Jarac

Jarac je previše pouzdan i savestan da bi bio ekstremno narcisoidan. Ali to ne znači da nema nekih narcisoidnih osobina. Jarac može da bude ponešto proračunat i hladan kada je u pitanju postizanje ličnog cilja. Ako je bio narcisoidan, to verovatno ima veze s njegovim radom ili karijerom; manipulacija voljenom osobom nije mu opcija.

Narcis, Egoista, Egoistična osoba
foto: Profimedia

12. Ribe

Budući da su Ribe obično bespomoćne, oni ne žele da budu narcisi. Imali bi previše problema s proračunatošću, hladnoćom i neosetljivosti, a te osobine idu protiv svih njihovih ideala. Ribe se lepše osećaju kao sledbenici nego kao vođe i verovatno nemaju potrebnu energiju da budu narcisi.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.