OVAKO MAĐARI SPREMAJU KISELI KUPUS: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 VRSTE MESA, recept će vas RASPAMETITI
ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Uradi sama

ideja za ručak

OVAKO MAĐARI SPREMAJU KISELI KUPUS: Ukusniji je od NAŠEG zbog 1 VRSTE MESA, recept će vas RASPAMETITI

Savršena ideja za porodični ručak

Objavljeno:

Sastojci

Potrebno je:

1 glavica kiselog kupusa

1 kašika paradajz sosa

4 kisela krastavca

80 g lenti dimljene slanine

1 / 6 Foto: Profimedia

1 glavica crnog luka

1 kašika mlevene crvene paprike

3 oljuštena krompira

4 dimjene kobasice

2 čena belog luka

po potrebi ulje

po ukusu so

po ukusu mleveni crni biber

Priprema

Isecite glavicu kiselog kupusa i dinstajte u šerpi na zagrejanom ulju.Glavicu crnog luka sitno iseckajte i pržite u drugoj šerpi na zagrejanom ulju. Alatkom izgnječite čen belog luka i dodajte u šerpu.

Kada luk omekša dodajte kobasice isečene na krugove i slaninu i kisele krastavce isečene na parčad. Dodajte izdinstan kupus. Dodajte mlevenu crvenu papriku, paradajz sos, krupno izrendane krompire, rasol od kupusa, posolite.

Promešajte, poklopite šerpu i ostavite da se dinsta još 30 minuta.

Kada je gotovo servirajte na tanjir i poslužite.

(Espreso/Recepti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media