GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2023 GODINU: Evo šta vas OČEKUJE pod vladavinom BROJA 7, upozorenje stiže i ZA PARE
Numerologija, Foto: Profimedia

prenosimo vam

GODIŠNJA NUMEROLOGIJA ZA 2023 GODINU: Evo šta vas OČEKUJE pod vladavinom BROJA 7, upozorenje stiže i ZA PARE

Saznajte šta vam predviđa godišnja numerologija za 2023. godinu - kakvu energiju donosi vladavina broja 7!

Objavljeno:

Numerologija se bavi proučavanjem uticaja brojeva na čovekovu sudbinu, a godišnja numerološka prognoza otkriva šta nas očekuje u 2023. godini. Svakom godinom dominira jedan broj, a kako biste izračunali ovaj broj potrebno je da saberete sve brojeve iz godine rođenja 2 + 0 + 2 + 3 = 7. Sedmica je broj koji domira u sledećoj godini.

Numerologija
foto: Profimedia

Prema numerološkoj simbolici, broj 7 predstavlja bogatstvo, sreću i povoljnu energiju za promene. Pod energijom Sedmice mogući su povoljni trenuci u ljubavi, prijateljstvu i komunikaciji sa ljudima uopšte. Jedan veliki nedostatak Sedmice jeste želja za samoćom, pa će u narednoj godini mnogi želeti da sačuvaju planove, da ih ne otkrivaju drugima.

Energija Sedmice je nepredvidiva, donosi rešenje hitnih problema, ali i velike promene i otkrića. Ako je 2022. u tom pogledu došlo do stagnacije, onda bi 2023. sve trebalo da se promeni.

Kada je reč o ljubavi i komunikaciji, u ljubavi nas čekaju veoma prijatne promene. Sedmica će pokušati da sredi stvari između ljudi koji se ponašaju negativno prema svojim voljenima, prema njihovoj srodnoj duši. Ona može da udahne novi život odnosima, da podstakne bliskost i da učini da se neke veze preporode, da se stare strasti probude.

U 2023. godini veća je verovatnoća da ćete uspeti da pronađete srodnu dušu. U 2023. godini numerolozi savetuju da budete otvoreniji i da pružite šansu osobi koja vam se dopada. Budite iskreni u komunikaciji, započnite dijalog i komunicirajte na jednostavne teme, pokažite svoju pravu prirodu, ne pretvarajte se.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Kada je reč o finansijama i poslu, u 2023. godini možete započeti nove projekte i pokušati da započnete posao. Sedmica pomaže ne samo hrabrim, već i opreznim. Nemojte se plašiti da tražite sebe u nekim novim poslovima, projektima. Uvek budite u potrazi za novim interesovanjima, jer vas energija Sedmice može pogurati i postaviti na pravi put u životu, pomoći da imate više novca. Naročito ako se trenutno osećate izgubljeno.

Sve skupe nabavke treba obaviti što je moguće pažljivije. U početku pokušajte da sačekate nekoliko dana da vaša ideja sazre. Ako želja i dalje postoji, nastavite sa sprovođenjemplana, ali prvo obavezno proverite svoj budžet i napravite detaljan plan. Sedmica vas poziva da pristupite finansijama pažljivo.

Generalno, 2023. godina je povoljna za raspoloženje i pozitivnuenergiju. Imaćete puno sreće, samo je važno da razvijate samopouzdanje i da se posvetite svojim idejama.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.