LAVOVI DA SE DRŽE SVOGA POSLA, ŠKORPIJE PRECENJUJU SPOSOBNOSTI: Horoskop za nedelju, 25. septembar
Ilustracija, Foto: Profimedia

horoskop

LAVOVI DA SE DRŽE SVOGA POSLA, ŠKORPIJE PRECENJUJU SPOSOBNOSTI: Horoskop za nedelju, 25. septembar

Šta nam poručuje horoskop za poslednji dan u nedelji

Objavljeno:

Šta nam poručuje horoskop za poslednji dan u nedelji

Ovan

Polje finansija vam je stalni izvor frustracija i briga. Ne maštajte o begu, u ovom trenutku ne možete ništa popraviti jer nisu sve karte u vašim rukama. Dan iskoristite da pošteno završite ono što je do vas, a na rezultate ćete morati strpljivo da čekate.

Bik

Niste dobro sagledali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki izdatak. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog koga ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako bi rešili novonastale probleme.

Blizanci

Konačno stiže pozitivan pomak na poslovnom planu. Razgovori sa ortacima će ovog puta biti uspešniji nego ranije jer predstoje zanimljive ponude. Izvestan je i manji finansijski dobitak, ali oprezno s tim jer sledi i trošak.

Rak

Preispitujete se da li je put kojim idete baš pravi. Potreba za promenom ne dolazi zbog nezadovoljstva poslom već zbog mnogo komplikovanijih razloga koje niste u stanju sami da sagledate. Ne tražite uzroke u drugima, preispitajte sebe.

Lav

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razrešite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe.

Ovan, Horoskop, Sazvežđe
foto: Profimedia

Devica

LJubavni život je u centru pažnje. Glavna tema su laži ili prećutkivanja, bilo da su vaše ili voljene osobe. Neizvesnost ishoda može prouzrokovati veliku neprijatnost zbog koje ćete se osećati čak i bolesno. Savladajte strahove jer kriza je prolazna.

Vaga

Dugo ste odolevali improvizacijama i forsirali svoje ideje. Sada, kada je tuđe rešenje najnepovoljnije, vi morate da ga prihvatite. Krivicu za novonastalu situaciju morate preuzeti, jer ste svojim negativnim stavom izazvali inat nadređenih.

Škorpija

Kada niko ne zna kako dalje, vama se javi spasonosna ideja. Da biste sačuvali harmoniju, bez koje ne funkcionišete, u stanju ste da date sve od sebe kako biste na taj način premostili probleme. Budite racionalni, ne precenjujte svoje sposobnosti.

Strelac

Očekuju vas dobre vesti o značajnom novčanom prihodu, ali vam onda slede i izdaci. Prividnom stabilizacijom finansijske situacije poboljšava se i vaše raspoloženje pa se to pozitivno odražava na porodične ali i ljubavne odnose.

Jarac

Otvaraju vam se nove mogućnosti. S prijateljima razgovarate o poslu koji ima veze s inostranstvom. To podrazumeva potrebu da otputujete na neku daleku destinaciju. Reagujte brzo, ne dozvolite da vam kolebljivost upropasti ovako retku priliku.

Vodolija

Prihvatili ste obaveze za koje nemate dovoljno kapaciteta. Previše informacija uzrokuje stres zbog koga postajete upadljivo rasejani. Pre nego što napravite nepopravljivi previd, zatražite pomoć saradnika. Prepravite svoj raspored i sve ćete postići.

Ribe

Situacija na polju finansija se stabilizuje. Moguć je priliv novca iz izvora koji niste očekivali. Ako donosite neku važnu odluku, dan je povoljan za to. Ipak, izbegavajte pokretanje nekog velikog projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.

(Espreso / Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.