OVO JE ZABORAVLJENI RECEPT ZA SRPSKU GIBANICU: Domaćice, dodajte OVO i odmah ćete se VRATITI u DETINJSTVO

  • <p>U prosejano brašno dodajte so, jaje, mast (100 g) i vodu. Umesite srednje meko testo i podelite na 6 delova</p>
  • <p>U prosejano brašno dodajte so, jaje, mast (100 g) i vodu. Umesite srednje meko testo i podelite na 6 delova</p>
  • <p>U prosejano brašno dodajte so, jaje, mast (100 g) i vodu. Umesite srednje meko testo i podelite na 6 delova</p>
  • <p>U prosejano brašno dodajte so, jaje, mast (100 g) i vodu. Umesite srednje meko testo i podelite na 6 delova</p>
  • <p>U prosejano brašno dodajte so, jaje, mast (100 g) i vodu. Umesite srednje meko testo i podelite na 6 delova</p>