NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE SE OVAJ ZNAK OBOGATITI U JULU: Čeka ga VELIKI PROFIT
Ruski astrolog, Foto: Printscreen/Youtube

SAZNAJTE

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG TVRDI DA ĆE SE OVAJ ZNAK OBOGATITI U JULU: Čeka ga VELIKI PROFIT


Ovnovi su verovatno umorni od varijabilnosti spoljašnjeg sveta. Jul će za njih postati stabilniji u pogledu događaja.

Objavljeno: 01:08h

Jedan od najpopularnijih astrologa našeg vremena je Pavel Globa, a sada on donosi i detaljnu prognozu za jul.

Ovan Ovnovi su verovatno umorni od varijabilnosti spoljašnjeg sveta. Jul će za njih postati stabilniji u pogledu događaja. Ljudi ovog znaka će imati priliku da dosledno idu napred. Ako se na horizontu pojave poteškoće, glavna stvar je da se ne zaustavite pod njihovim pritiskom. Novi mesec biće povoljan za preduzetnike. Rizici će se isplatiti. Ovan će uspeti i u ljubavnim poslovima. Pri prvom pojavljivanju nesporazuma sa drugim poluvremenu, Globa savetuje da se odmah shvati trenutna situacija.

1 / 9 Foto: Profimedia

Bik

Jul će Bikovima doneti promene u njihovom ličnom životu. Neki od predstavnika znaka poželeće da započnu novu vezu. Stručnjak ne savetuje u ovom slučaju da spali sve mostove i uništi stare. Sredinom leta Bik će imati dobro emotivno stanje. Da, i opšte zdravlje će biti dobro. Obratiti pažnju na predstavnike znaka koji boluju od hroničnih bolesti. Moguće je da će Bik drugačije gledati na svet. Nove ideje u finansijskom sektoru pomoći će povećanju profita.

Blizanci

Da bi bili uspešni, blizanci moraju započeti mesec sa pravim prioritetima. Radoholičari bi konačno trebalo da se sete svojih rođaka. Oni koji su se u radnoj sferi ponašali opušteno treba da pojačaju svoju aktivnost. Predstavnici znaka čekaju preispitivanje životnih vrednosti i odnosa sa voljenima. Mnogi će znati šta znači ceniti ljubav i prijateljstvo.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Rak

Mnogi Rakovi će imati uspeha u karijeri. Konačno će uživati u plodovima truda proteklih meseci ili čak godina. Predstavnici znaka će podići samopoštovanje, pojaviće se inspiracija. Kreativni Rakovi će moći da privuku pažnju javnosti na svoje talente i dobiju sjajne ponude. Međutim, sredina leta za Rakove može biti povezana sa provokacijama rukovodstva i kolega. Najbolji odgovor, kaže astrolog, je ignorisati ove provokacije. U ličnom životu se očekuju zadovoljstva.

Lav

Rad na sebi je ono što Lavove treba da okupira u julu. Mnogi predstavnici znaka će želeti da dodaju svetle emocije i događaje u svoj život. U tome ih niko i ništa neće sprečiti. Ipak, Lavovi treba da obrate pažnju na nešto. Globa im savetuje da preispitaju svoj odnos sa voljenima. Lavovi često preferiraju strance, zanemarujući porodicu. Ako se ne promene u ovom pogledu, može doći do ozlojeđenosti i razočaranja. I niko osim njih neće biti kriv.

Devica

Drugi mesec leta pokazaće Devicama da su njihova inteligencija i talenat vredni ljudima. Predstavnici znaka će imati priliku da napreduju na bilo kom polju. Neće im smetati prepreke. Prema rečima astrologa, Device treba da nađu vremena za samorazvoj. Ovo će pomoći u njihovom radu. Device čeka ugodan lični život. Možda će neko od njih želeti da zvanično registruje vezu.

Vaga

Energija ovog znaka će biti na vrhuncu, što će im omogućiti da ispune sve svoje planove. Mnogi će moći da nađu bolje plaćen posao, pronađu porodicu ili reše teške finansijske probleme. I zdravlje će biti odlično. Ovo će biti veoma povoljan period za Vagu.

Posao
foto: Profimedia

Škorpija

Škorpije treba da se uključe u aktivan rad. Jul će biti prepun teških situacija koje će intuicija pomoći u rešavanju. Astrolog savetuje da se oslobodite preterane arogancije i zahtevnosti prema ljudima. Ovi drugi ne pomažu u poslu i ličnim oblastima. Drugi mesec leta podariće Škorpijama uspone i padove. Međutim, važno je izvući prave zaključke iz teških situacija. Trebalo bi da shvate šta žele od budućnosti. U ljubavnoj sferi ne bi trebalo da se upuštate u kratkoročne intrige.

Strelac

Oni Strelci koji su se nedavno osećali kao hrčak u točku moći će da se odmore od stalne trke. Okusiće plodove dosadašnjeg rada i moći će da ostvare ono što su zacrtali. Čak i stvari koje su dugo odlagane. Ovo će doneti uspeh u raznim oblastima. U poslu, kaže astrolog, vredi se baviti razvojem novih pravaca. Lični život će zadovoljiti povoljnosti. Usamljeni predstavnici znaka dočekaće drugo poluvreme.

Jarac

Jarčevi mogu da računaju na uspeh u poslovnoj i finansijskoj sferi, iako ovog meseca neće biti lako doći do ciljeva. Vredni nosioci znaka će postići visoke rezultate. Glavna stvar je izgraditi pravi odnos sa menadžmentom i kolegama. Odbijte provokacije i tračeve. Predviđaju se prijatne promene u ličnom životu. Slobodni Jarci će pronaći ljubav. Ali za ovo morate proširiti područje pretraživanja i bolje se upoznati.

Horoskop
foto: Profimedia

Vodolija

Pozitivne promene, ispunjenje želja i planova - sve ovo će biti predstavljeno Vodoliji. Posebno na radnom i kreativnom polju. Kosmos preporučuje postizanje ravnoteže između posla i dokolice. Prekomerni rad može potkopati zdravlje Vodolije. Sredina leta omogućiće predstavnicima znaka da stabilizuju svoju finansijsku situaciju. U vezi sa partnerom, morate naučiti da branite svoje granice.

Ribe

Ribe takođe čeka aktivan radni period. Udubljujući se u svoju profesionalnu sferu, oni će moći da postignu određeno blagostanje. Ali nemojte biti previše frustrirani količinom vremena posvećenog poslu. Na kraju krajeva, oni čekaju rezultate plodnog rada. Nisu isključeni sukobi sa voljenima. Globa savetuje da se smanje troškovi i mudro pristupi planiranju budžeta. U ličnom životu, problemi su takođe izraženi, ali će ih biti moguće bezbedno rešiti.

(Espreso/Najzena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.