EVO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Pašćete u nesvest, NEVERICA
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

saznajte

EVO KOLIKO JE VISOKA JELENA ĐOKOVIĆ: Pašćete u nesvest, NEVERICA

Završila je osnovnu školu „Drinka Pavlović“ i Sportsku gimnaziju u kojoj je, preko zajedničkih prijatelja, 2005. godine upoznala Novaka

Objavljeno:

Jelena Đoković, rođena Ristić, je supruga najboljeg srpskog i svetskog tenisera, Novaka Đokovića. Rođena je 17. juna 1986. godine u Beogradu. Živela je u Kosovskoj ulici, ali je najveći deo detinjstva provela u Ljigu kod bake i deke koji su preko radija naručivali pesme kako bi proslavili svaku njenu peticu.

1 / 5 Foto: Stefan Jokić
Jelena Đoković
foto: Profimedia

Vredno je učila jer joj je želja bila da dobije stipendiju i da studira u inostranstvu. Da bi pomogla roditeljima, radila je u kladionici i kao promoterka. Jelena je upisala prestižnu Poslovnu administraciju na univerzitetu Bokoni u Milanu na kojem je diplomirala sa najvišim ocenama.

Jelena Đoković
foto: Profimedia

Preselila se u Monte Karlo gde je sa Novakom započela zajednički život, a ubrzo se i zaposlila u naftnoj kompaniji „Tamoli“ u odseku za ljudske resurse. Nastavila je da ulaže u svoje obrazoranje pa je završila masters i uradila doktorat iz oblasti menadžmenta. Postala je direktor Fondacije Novak Đoković koja se bavi prikupljanjem sredstava za siromašnu decu u Srbiji.

Jelena Đoković
foto: Ana Paunković

Jelena Đoković je visoka 170 cm.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.