ISPLIVALO BEŽIVOTNO TELO GLUMICE! Stravične vesti potresle zemlju
Foto: Printscreen/Youtube

ŠOK

ISPLIVALO BEŽIVOTNO TELO GLUMICE! Stravične vesti potresle zemlju

Policija veruje da se Meri (61) udavila dok se kupala u reci Sen Loren u gradu Kejp Vinsent u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju državne policije

Objavljeno: 13:07h

Državna policija Njujorka saopštila je da je telo žene pronađeno u reci Sen Loren, a ispostavilo se da je to slavna glumica Meri T. Mara.

Policija veruje da se Meri (61) udavila dok se kupala u reci Sen Loren u gradu Kejp Vinsent u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju državne policije.

„Meri je bila jedna od najboljih glumica koje sam ikada upoznao“, rekao je Marin menadžer, Kreg Dorfman putem mejla, pa dodao: „Bila je električna, zabavna i prava osoba. Svi su je voleli. Nedostajaće nam.“

Prema saopštenju policije, oni su dobili poziv u subotu ujutru.

"Merino telo pronađeno je ujutru u njenoj voljenoj reci. Utopila se dok je plivala", rekao je glumičin PR.

Meri Mara debitovala je na teliviziji 1989. godine, ali ne najveću popularnost stekla nekoliko godina kasnije. Devedesete su joj donele uloge u popularnim serijama „Urgentni centar” i „Neš Bridžis”, kao i gostovanja u serijama "Red i zakon" i "Zapadno krilo".

Osvojila je i nagradu Međunarodnog filmskog festivala u Monaku 2003. za najbolju sporednu glumicu za svoj rad u filmu „Em i ja“.

Mara je studirala glumu na Državnom univerzitetu u San Francisku i na Jejlskoj školi drame.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.