EVO KO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA U ZEMLJI: Vrelija od Karleuše, pazite ČIME SE HLADI (FOTO)
Ema Cepter, Foto: Printscreen/Instagram

iznenadićete se

EVO KO JE ĆERKA NAJBOGATIJEG SRBINA U ZEMLJI: Vrelija od Karleuše, pazite ČIME SE HLADI (FOTO)

Na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene

Objavljeno: 13:16h

Da je život nekome majka, a drugome maćeha, najbolje pokazuje priča Eme Cepter koja je usvojena ćerka jednog od najbogatijih parova Srbije - Filipa i Madlene. Dovoljan je jedan pogled na njen Instagram profil da vam bude jasno da ova lepa devojka zaista živi život punim plućima, okružena luksuzom i bogatstvom.

Ipak, o njenom životu ne zna se mnogo, osim da živi u inostranstvu, preciznije Londonu, gde i studira psihologiju. Ema je veliki ljubitelj i umetnosti, a njen upečatljiv modni stil osigurao joj je armiju pratilaca na mrežama.

Takođe, na osnovu njenih fotografija na Instagramu može se zaključiti da voli putovanja, a da su joj egzotične destinacije omiljene.

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice.

‒ U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Inače, Madlena dugi niz godina živi u Monaku, ali je isto "svoj na svome" i u Parizu, Beču, Milanu... iako joj je u srcu rodni Beograd. Njen suprug, urođenom energijom i velikom poslovnom kreativnošću, izgradio je svojevrsnu imperiju biznisa na svetskom nivou, dok je Madlena ugradila celu sebe u kulturno-umetničko stvaralaštvo u Srbiji.

Bivša profesorka književnosti, odnegovana u porodici u kojoj se cenila umetnost i u kojoj su međusobna ljubav i ljudskost bile osnovne vrline, našla je u Filipu čoveka istih humanih poriva.

– Tu nit prepoznajem u svojim porodičnim korenima. Još od detinjstva sam volela da drugima pričinim radost i, kao i uvek, u tome sam imala podršku moje drage majke. Najvažnije je moći saosećati. S vremenom je to postala moralna matrica mog odnosa prema ljudima. Imala sam sreću da u svom suprugu pronađem čoveka koji u sebi nosi iste moralne vrednosti. A život nam vraća samo ono što mi drugima dajemo – rekla je jednom prilikom gospođa Cepter za "Story".

Naravno, njihova mezimica Ema pokupila je najbolje od svojih roditelja. uspešni poslovni ljudi, veliki filantropi i pasionirani globtroteri ćerku su vodili svuda sa sobom, te je od malih nogu upoznala svetske metropole.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.