LUPIO JOJ ŠAMAR, PA VUKAO PO PODU: Profesorka KRVAVA JEDVA NAPUSTILA ČAS!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Profimedia, Ilustracija

BRUTALNO ISTUČENA PROFESORKA!

LUPIO JOJ ŠAMAR, PA VUKAO PO PODU: Profesorka KRVAVA JEDVA NAPUSTILA ČAS!

Dok ju je vukao po podu u školi, molila se samo da preživi napad

Objavljeno:

Dve godine posle surovog napada učenika na nju, profesorka istorije Mendi Kuper (47) i dalje posećuje psihijatra.

Na posao se nikad više nije vratila i još gore, u ove dve godine morala je da bira poslove sa što manje kontakata sa mlađim ljudima, pa je tako radila u dve firme, u poslu koji nema veze sa obrazovanjem.

Trauma koju je navukla posle nasrtaja besnog učenika na nju, napravila joj je toliku traumu da joj se maksimalno iskrivio pogled na svet, naročito na omladinu.

– Iako je svesna da je to bio izolovan slučaj, morala je da napusti dugogodišnji posao, zbog nemogućnosti da ponovo izađe pred decu. Probali smo na sve načine da joj pomognemo da prevaziđe tu traumu, ali to nije bilo moguće – kaže Nik Kuper, suprug profesorke kojoj je učenik srednje škole gde je predavala uništio mentalno zdravlje.

devojka, žena, tuga
foto: Profimedia

Mendi Kuper je više puta izlazila u susret jednom od najnemirnijih i najbahatijih učenika u celoj školi, samo da mu ne bi davala lošu ocenu, ali on nije želeo da sedne, nauči lekcije i prođe bolje na odgovaranju.

– Kad sam mu saopštila da moram da mu dam najnižu ocenu, ustao je iz klupe, prišao mi je i lupio mi je šamar. Dok sam se držala za obraz, ugrizao me je za ruku, a onda me je uhvatio za kosu i čupao me. Ostali đaci su, verovatno u strahu od njega, sedeli i dobacivali mu da prestane, a on me je oborio na pod i tako vukao za kosu. Molila sam se samo da preživim taj dan. Tada su dva učenika ustala i zaustavila su ga u pokušaju da me bukvalno linčuje. Napustila sam čas krvave ruke i otišla kod direktora da prijavim napad zbog ocene. Svi su me podržali u školi. Njega su narednih dana izbacili – priča Mendi za Dejli star.

Iako je bila i fizički “ubijena u pojam”, Mendi naglašava da je mentalno bila daleko više pogođena onim što je preživela. Iste večeri, noćna mora se nastavila.

– Bahati momak mi je pokucao na vrata. Suprug je otvorio umesto mene verujući da je neko od kolega u školi ko želi da vidi kako mi je. Čula sam učenika kako psuje mog supruga i traži mene. Izašla sam na vrata i tada mi je rekao da ako ga izbace iz škole, što se kasnije dogodilo, neću dobro proći. Tu smo već pozvali policiju. Ne želim da pričam šta je dalje bilo s njim. Čak su i njegovi roditelji dolazili u školu da se izvinjavaju i mole za oproštaj, ali ja sam već prelomila da je to kraj moje profesorske karijere. Samo sam želela da se sklonim. Do danas se nisam oporavila – kaže Mendi Kuper.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.