MUČI VAS IMPOTENCIJA? Ovi čajevi mogu da vam reše PROBLEM, sve je potpuno PRIRODNO!
Nezadovoljni, Foto: Profimedia

pokušajte

MUČI VAS IMPOTENCIJA? Ovi čajevi mogu da vam reše PROBLEM, sve je potpuno PRIRODNO!

Čaj od peršuna poboljšava širenje krvnih sudova, što će dovesti do bolje i duže erekcije

Objavljeno:

Kao i kod mnogih bolesti, smatraju mnogi poznati travari, i u borbi protiv impotencije ne deluju sve biljke isto na različite ljude. Nekome će pomoći jedna, drugome druga biljka, iako se radi o istoj tegobi ili oboljenju

Za pacijenta koji se odluči za biljnu terapiju najvažnija je upornost, da ne "digne ruke" posle izostanka rezultata u kratkom roku i da isproba što više biljnih lekova.

Peršun i zova Peršun i zova su dve biljke koje se od davnina koriste za jačanje polne moći. Toplom vodom prelijte dve kašike cvetova zove i pustite da odstoji. Pijte šolju čaja na dan. Kašičicu semena ili lista peršuna prelijte šoljom tople vode. Pijte tri šolje čaja dnevno. Čaj od peršuna poboljšava širenje krvnih sudova, što će dovesti do bolje i duže erekcije.

Peršun
Peršunfoto: Print Screen Youtube

Vino od žalfije i ruzmarina Vino od žalfije i ruzmarina je još jedan efikasan prirodni lek za potenciju za koji vam je potrebno: 30 g žalfije, 70 g ruzmarina i 2 litre domaćeg vina. Ubacite biljke u vino, pa kratko prokuvati na pari svega nekoliko minuta. Kada se vino ohladi, odnosno postane mlako, treba dodati 30 grama meda. Vino zatim promešajte i sipajte u staklene flaše. Piti po jednu rakijsku čašicu pre jela, tri puta dnevno. Bosiljak Bosiljak je često deo mešavina koje pomažu kod problema pri mokrenju, problema vezanih za prostate, kao i potenciju. Uzmite 40 g lista bosiljka, 30 g majčine dušice, 30 g lista peršuna i 20 g lista celera. Suve biljke dobro izmešajte. Kašiku ove mešavine i dva čena sitno iseckanog belog luka prelijte kipućom vodom, dodajte kašiku meda i ostavite da odstoji 30 minuta u pokrivenoj šolji. Čaj se pije po potrebi, ali barem dva sata pre spavanja.

Bosiljak
Bosiljakfoto: Profimedia

Brusnica Brusnica je biljka koja pozitivno deluje na dosta oboljenja, a često se koristi za lečenje i prevenciju svih vrsta bakterija urinarnog trakta. Kašičicu brusnica potopite u 2 dl ključale vode. Ostavite da stoji 10 minuta i popijte dok je još vruće. Najbolje je koristiti sveže brusnice, ali mogu i suvi plodovi. Čaj je prijatnog ukusa i mirisa i treba ga piti tri puta dnevno posle jela. Vresak, bosiljak i kopriva Napravite mešavinu vreska, bosiljka i koprive, tako što ćete jednake delove ovih suvih biljaka dobro izmešati. Jednu punu kašiku prelijte sa 3 dl ključale vode, dodajte prstohvat crnog bibera i prstohvat cimeta i ostavite da odstoji 15 minuta. Čaj pijte tri puta dnevno po 1 dl‚ pre jela.

Kopriva
Koprivafoto: Printscreen/Youtube

Đumbir, orasi i med U teglu domaćeg meda narendajte jedan svež koren đumbira, dodajte jednu ravnu kašiku suvog ruzmarina i tri pune kašike mlevenih oraha. Ostavite da odstoji na sobnoj temperaturi nekoliko dana i konzumirajte po jednu kašiku ujutru i uveče. Osetićete priliv energije, smirenost i snagu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.