MOJA MAJKA JE IMALA ČESTA GUŠENJA I ARITMIJE: Rekli su nam da mora da ide u bolnicu, ali sam našao OVO i spasio je!
Ilustracija, Foto: Profimedia

online kupovina- biljne kapi

MOJA MAJKA JE IMALA ČESTA GUŠENJA I ARITMIJE: Rekli su nam da mora da ide u bolnicu, ali sam našao OVO i spasio je!

Veoma me je bilo zabrinulo to što je srce počelo da joj popušta pa sam stalno tragao za nekim lekom koji bi joj pomogao

Objavljeno:
  • 1

- Mama Dušica u početku na pritisak nije obraćala neku posebnu pažnju. Pila je lekove za snižavanje pritiska i nije se mnogo žalila. U početku je katkad zaboravljala da uzme lek, ali s godinama je shvatila da će tablete za snižavanje pritiska morati da uzima celog života pa se sa tim pomirila. Poslednjih petnaestak godina se strogo pridržavala svih lekarskih saveta, ali i pored toga pritisak joj je stalno bio visok pa je često dostizao i 200/140 mg živinog stuba. To je bio razlog što sam se plašio da će joj stradati srce. Moje slutnje su se ubrzo ostvarile jer se sve češće žalila na srčane smetnje.

- Veoma me je bilo zabrinulo to što je srce počelo da joj popušta pa sam stalno tragao za nekim lekom koji bi joj pomogao. Nekoliko poslednjih godina imala je česta gušenja, aritmije i ono neprijatno lupanje zbog koga bi uvek izbledela u licu. Često je imala i bolove ispod grudne kosti pa je lekar bio mišljenja da bi trebalo da ide u bolnicu jer je ultrazvuk pokazivao da sa srcem nešto nije u redu. I meni je nekoliko puta skrenuo pažnju i rekao mi da ambulantno lečenje nije dalo željene rezlutate i da bi trebalo da ide u bolnicu na detaljna ispitivanja i lečenja. Odmah sam shvatio da se mami ovaj pregled nije dopao pa je stalno odlagala odlazak. Ona ga je odlagala, a ja sam stalno insistirao da ide jer sam se plašio najgoreg. I baš kada se odlučila da me posluša ja sam promenio mišljenje. Naime, ja sam uvek imao poverenja u narodnu medicinu, ali danas je zaista lutrija pronaći pravog travara koji se ovim starim poslom bavi ne samo zbog zarade već i iz humanih razloga. Kada sam pronašao članak o Bio-Teo centru odmah sam odlučio da im se javim. Shvatio sam da njihovi preparati samo mogu pomoći pa sam ih odmah uzeo.

- Mama je počela da pije Bio-Teo biljni komplet br. 1 namenjen zdravlju srca, poboljšanju cirkulacije i protiv stresa. Veoma me iznenadilo kad je već posle tri nedelje rekla da se oseća bolje. To je potvrdio i aparat jer je registrovao pad pritiska. Posle prvog uzeo sam joj i drugi komplet i kada ga je potrošila otišla je lekaru na kontrolu. Prvo što je i lekara, a naravno i moju majku, obradovalo bilo je to što je ultrazvuk pokazao da srce radi potpuno normalno i da nema nikakvih smetnji. Krvni pritisak joj se normalizovao, a nestale su i sve ostale smetnje koje su je godinama mučile.

Bio-Teo komplet br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem

  1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  2. Poboljšava cirkulaciju,
  3. Čisti krvne sudove,
  4. Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  5. Reguliše holesterol i trigliceride,
  6. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  7. Otklanja posledice infarkta,
  8. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  9. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
Srce
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br. 1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili online klikom OVDE. Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu efikasnih biljnih preparata za zdravlje celog organizma.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media