ŠLOG JE ZAHVATIO CELU LEVU STRANU I ODUZEO MI GOVOR: Onda sam uradio OVO i sve se promenilo na bolje!
Jača snagu oslabljenog srčanog mišića, Foto: Profimedia

PROBAJTE

ŠLOG JE ZAHVATIO CELU LEVU STRANU I ODUZEO MI GOVOR: Onda sam uradio OVO i sve se promenilo na bolje!

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

Objavljeno:
  • 1

- Do pre tri godine nikada ozbiljno nisam bio bolestan. Verovao sam da će tako i ostati, ali sve češće je počela da me boli glava, nastupiše i neke nesvestice i niz drugih smetnji poče da mi zagorčava život. Lekari konstatovaše da mi je skočio pritisak. Dobijao sam neke lekove koje sam uredno uzimao, ali me ta, za mene čudna bolest, jednoga dana sasvim obori. Pritisak skoči na 295/125. Iako o tom oboljenju nisam imao detaljnija saznanja, znao sam da to ne „miriše“ na dobro. Lekari su mesec dana pokušavali da tako visok pritisak skinu, ali im to nije polazilo za rukom. Otvorene prognoze su bile da mi preti šlog. Ubrzo mi se to i dogodilo: šlog je zahvatio celu levu stranu i oduzeo mi govor. Smestiše me u bolnicu. Lekari su činili sve da mi pomognu, ali sam se ja veoma teško i sporo oporavljao. Posle izvesnog vremena me uputiše kući. Leva ruka i noga su bile potpuno nemoćne, veoma loše sam govorio, a imao sam probleme sa bubrezima, probavom i apetitom. Uz sve ovo plašili su me česti bolovi ispod grudne kosti. Sve u svemu, bio sam težak bolesnik bez nade da će mi biti bolje. Ponekad mi se činilo da uzalud gutam silne lekove koje su mi lekari prepisivali.

- Moja sreća je što sam negde krajem aprila naišao na jedan članak iz koga sam naslutio da Bio-Teo centar možda i meni može da pomogne. Obratio sam im se i već 30. aprila poručio Bio-Teo biljni komplet br. 1 za zdravlje srca, živaca i krvnih sodova koji sam odmah počeo da trošim. Već nakon dve nedelje zapazio sam da mi se stanje popravlja. I moji ukućani su primetili da čistije govorim, popravio mi se apetit, a u levu ruku mi se vraćala snaga i pokretljivost. To mi je ulilo nadu da će mi Bio-Teo preparati makar malo popraviti do tada nesnosno stanje.

- Redovno sam ih uzimao i sve pažljivije pratio sve promene koje su nailazile. Po Bio-Teo savetu nisam prekidao sa lekovima zvanične medicine. Iz dana u dan moje zdravstveno stanje se popravljalo. Leva ruka mi se sasvim normalizovala, noga je takođe bila bolje, samo me još malo bolelo, ali i sve moje stare tegobe su se izgubile – bubrezi su prestali da mi prave probleme, nestao je i onaj bol ispod grudne kosti, probava se potpuno normalizovala, a apetit mi se potpuno povratio. Ono što me posebno radovalo bilo je normalizovani govor jer sam mogao normalno da pričam sa svojim ukućanima. Kada sam potrošio drugi Bio-Teo komplet bio sam potpuno fizički oporavljen, dobio sam snagu i počeo da radim. Opet sam bio u svojoj fotografskoj radnji onaj stari, oran za posao i rad. Sada nesmetano vozim automobil i ponašam se sasvim normalno. Pošto mi je drugi komplet pri kraju ovih dana nameravam da poručim još jedan komplet ovih čudesnih biljnih tvorevina jer želim da svoj organizam oslobodim i poslednjih ostataka bolesti. Sada mi je pritisak potpuno normalan – ustalio se na 165/85, pa je to razlog što želim da Bio-Teo preparate uzimam još neko vreme da mi se to ustali i da ne moram da strahujem od nekog recidiva.

- To što me još posebno dojmilo je odnos Bio-Teo saradnika prema bolesnima, veoma su ljubazni, predusretljivi i poslovni pa takve osobe zaslužuju posebnu zahvalnost. Ja sam iz svog iskustva izvukao pouku pa Bio-Teo preparate preporučujem svima koji mi se požale na bolest jer oni stvarno vraćaju izgubljenu snagu i oporavljaju bolestan organizam. Uz sve to i cene su veoma pristupačne što je u ovo vreme veoma važno. Na kraju: hvala Bio-Teu što mi je pomogao da nastavim normalan život!

Biljni komplet br. 1 za srce i kardiovaskularni sistem

Bio-Teo
foto: Promo

  1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  2. Poboljšava cirkulaciju,
  3. Čisti krvne sudove,
  4. Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  5. Reguliše holesterol i trigliceride,
  6. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  7. Otklanja posledice infarkta,
  8. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  9. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili online klikom OVDE.

Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu efikasnih biljnih preparata.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media