ZBOG ANGINE PEKTORIS ZDRAVSTVENO STANJE MOG OCA BILO JE JAKO LOŠE: Onda je pronašao ovo rešenje i oslobodio se bola
Bio-Teo komplet za srce, Foto: Profimedia

sjajna ponuda

ZBOG ANGINE PEKTORIS ZDRAVSTVENO STANJE MOG OCA BILO JE JAKO LOŠE: Onda je pronašao ovo rešenje i oslobodio se bola

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića, poboljšava cirkulaciju, čisti krvne sudove, i još mnogo toga

Objavljeno:
  • 1

- Moj otac već petnaestak godina ima visok krvni pritisak. Poslednjih godina stanje se baš pogoršalo. On je sve vreme redovno uzimao lekove koje su mu lekari propisivali i strogo se pridržavao njihovih saveta, ali pritisak je stalno bio visok. Unazad pet godina počelo je da mu popušta i srce. Lekari su postavili dijagnozu: ANGINA PEKTORIS.

- Od lekova je uzimao svašta, ali mu je sve to u poslednje vreme slabo pomagalo – imao je veoma jake bolove iza grudne kosti, gušenje i aritmiju. I ja i svi oko njega smo znali da se angina pektoris ne leči, ali njegovo je stanje iz dana u dan bivalo sve gore, pa je gotovo bio vezan za postelju. Pritisak mu je stalno bio visok, a lekovi koje je za njega uzimao nisu mogli da ga snize ni za nekoliko podeljaka. Zbog bolova koje je imao u grudima bio je uobrazio da su mu i pluća obolela, pa smo ga uz pomoć lekara jedva ubedili da su mu pluća zdrava. U njegovom slučaju psihičko stanje je otežavalo i saznanje da su mu od ove bolesti bolovali i majka i braća, pa je verovao da se ni za njega neće naći lek da mu makar olakša stanje. Iako nisam medicinski obrazovana, činilo mi se da kad bi mu nešto snizilo pritisak da bi mu se i srčane smetnje ublažile, ali pritisak je prosto divljao – priča nam ćerka Milijana.

- Pokušavali smo da mu stanje olakšamo i raznim čajevima, ali od njih je bilo malo koristi. Kada sam mu pre mesec i po dana predložila da naručimo Bio-Teo komplet za jačanje srčanog mišića, uklanjanje stresa i poboljšanje cirkulacije energično je odbio i rekao da njemu ni najjači lekovi ne pomažu, pa neće tamo ni neke „travčice“. Nisam ga poslušala već sam im se javila i naručila kapi za koje sam mislila da će mu pomoći. Ubedila sam ga da to uzima i kada je nakon nedelju dana osetio da su mu bolovi manji, a gušenje slabije, priznao mi je da Bio-Teo kapi deluju. Od tada je ovo uzimao s više poverenja.

Danas, šest nedelja kasnije, moj otac nema više nikakve bolove iza grudne kosti, gušenje je nestalo, srce radi normalno i bez preskakanja, a pritisak se potpuno normalizovao – lekarka mu ga meri dva puta dnevno i već mesec dana je stalno u granicama normale. Da se razumemo, svesna sam da ove kapi nisu izlečili bolesno srce mog oca, znam da su stara oštećenja ostala, ali vidim i to da on nema ranije smetnje, da su mu tegobe koje je imao nestale, da sada živi normalno i da se dobro oseća i psihički i fizički.

– Za sve ovo su zaslužne Bio-Teo kapi koje će moj otac uzimati i dalje jer ne samo što nisu skupi već odlično pomažu!

https://www.youtube.com/watch?v=jfFv0gSS5FA

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem

Promo
foto: Promo
  • Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
  • Poboljšava cirkulaciju,
  • Čisti krvne sudove,
  • Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
  • Reguliše holesterol i trigliceride,
  • Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
  • Otklanja posledice infarkta,
  • Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
  • Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje

rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite pozivom na broj telefona 011/442 0502 od ponedeljka do petka, ili online klikom OVDE 24/7.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media