DUG OPORAVAK NAKON NESREĆE IZAZVAO MU JE MNOGO PROBLEMA: Uspeo je da se izbavi iz teške situacije uz pomoć prirode!
Profimedia, Foto: Profimedia

zdravlje

DUG OPORAVAK NAKON NESREĆE IZAZVAO MU JE MNOGO PROBLEMA: Uspeo je da se izbavi iz teške situacije uz pomoć prirode!

Uz pomoć terapija nekako sam mislila da držim stvari pod kontrolom, ali bilo je momenata kada bih morala da ustanem iz kreveta u bilo koje doba, jer me je ubrzani rad srca prosto gušio.

Objavljeno:

- Moj muž je imao velike probleme, jedva se izvukao uz pomoć terapija, ali i sopstvenom upornošću i umećem. Stvari su krenule na bolje, ali ostalo je još dosta problema za rešavanje – kaže Olivera (66).

- Umeo je da pronađe baš ono što će mu pomoći, a tako je pomogao i meni. Naime, pre godinu dana, počeo je da pije Bio-Teo komplete br. 1 za srce i br. 6 za pluća i disajne organe Bio-Teo Centra, i efekti su bili delotvorni. Zato je i za mene poručio komplet br. 1. Prema sebi sam bila nemarna, godinama me je mučila toliko strašna aritmija, da je bilo trenutaka kad sam se osećala potpuno bespomoćno.

- Toliko je srce ubrzano lupalo, uz pomoć terapija nekako sam mislila da držim stvari pod kontrolom, ali bilo je momenata kada bih morala da ustanem iz kreveta u bilo koje doba, jer me je ubrzani rad srca prosto gušio. Komplet br. 1 za srce mi je mnogo pomogao, značajno ublažio stanje, ali mislim da bi mi mnogo bilo bolje kada bih redovno uzimala kapi. Moj muž je, sa druge strane, disciplinovaniji, i kod njega su rezultati daleko vidljiviji.

- Za Bio-Teo proizvode sam saznao na internetu, proučio sam sastav kapi, jer oni detaljno opisuju svoje proizvode, i odmah sam znao da će mi dobro doći i komplet za srce i komplet za pluća – kaže gospodin Milutin.

- Posle nesreće i velike traume, nisam znao šta mi je sve bilo polomljeno. Oporavak je bio dug i bolan, a javili su se i problemi sa cirkulacijom, i nervnim sistemom.

Pre deset godina naš sagovornik je imao emboliju pluća, i stanje je bilo čas bolje, čas gore, što je sve uticalo na opšte zdravlje.

- Mogu da kažem da sam posle prvog kompleta br. 6 za pluća osetio veliko poboljšanje. Pre toga, svi moji rezultati su bili dobri, ali bol u grudima nije prolazio. Zato sam i potražio pomoć prirode. Evo, već već godinu dana disciplinovano pijem oba kompleta, onako kako se preporučuje. Osećam se jače, bolje spavam, i nervi više nisu napeti kao pre. Posebno moram da istaknem Antistes kapi iz kompleta br. 1 za srce, koje su bile melem za moje nerve, jer sam lakše podnosio druge poteškoće i terapije – zadovoljno naglašava gospodin Milutin.

– Planiram da poručim i kapi br. 63 za čišćenje jetre, ona je važna za kvalitet krvi koju čisti od masnoće. Tako ću, verujem, sa svim ovim kompletima, pomoći svim najvažnijim organima – ističe na kraju naš sagovornik.

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

 1. Jača snagu oslabljenog srčanog mišića,
 2. Poboljšava cirkulaciju,
 3. Čisti krvne sudove,
 4. Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima,
 5. Reguliše holesterol i trigliceride,
 6. Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića),
 7. Otklanja posledice infarkta,
 8. Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca,
 9. Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.
Pluća, Biljne kapi
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve:

 1. Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta,
 2. Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma,
 3. Rastvara i smekšava sluz,
 4. Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP,
 5. Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj,
 6. Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća,
 7. Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
Pluća, Biljne kapi
foto: Promo

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Biljne kapi br. 63 za čišćenje jetre:

 1. Štite i regenerišu ćelije jetre,
 2. Koriste se protiv masne jetre, visokog lošeg holesterola (LDL) i triglicerida,
 3. Čiste hepatobilijarni sistem i podstiču proizvodnju i lučenje žuči,
 4. Stimulišu lučenje želudačnog soka i varenje.
Pluća, Biljne kapi
foto: Promo

Cena biljnih kapi br. 63 za čišćenje jetre iznosi 1.100 rsd. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media