SNAGA JE POČELA DA ME IZDAJE I POSTAO SAM ANKSIOZAN I NERVOZAN: Okrenuo sam se prirodi i pronašao OVO rešenje!
Biljni komplet za srce, Foto: Profimedia

dobro za vaše srce

SNAGA JE POČELA DA ME IZDAJE I POSTAO SAM ANKSIOZAN I NERVOZAN: Okrenuo sam se prirodi i pronašao OVO rešenje!

Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju

Objavljeno:
  • 1

- Nemam dijagnozu, jer ne stižem da odem na razne preglede, ali sam osetio da me snaga pomalo izdaje, da sve sporije i sporije obavljam neke poslove koje sam ranije radio kao od šale. Rekao sam sebi, imaš samo 54 godine, i nije ti vreme da posustaješ. Imam sinove koji su stasali za ženidbu, pa je preda mnom mnogo obaveza – kaže Blagoje.

- Najviše me je zabrinula nervoza, anksioznost, pritisak da nešto neću stići da obavim na vreme, a realno gledano nisam ni kasnio jer nije bilo žurbe. Pritisak mi je dizalo stanje u našoj poljoprivredi. Posejem, a ne znam koja će te cena sačekati. Ulažem i novac i trud, a imam ogromno imanje koje treba obrađivati. Trudio sam se da u kuću ne unosim taj nemir, mada mi danas moji kažu da to samo ja mislim, jer su osetili moju uznemirenost i nervozu.

- Na internetu sam pročitao priče ljudi sa sličnim simptomima, a neki od njih su govorili da su im pomogli proizvodi Bio-Teo Centra, pa sam i ja rešio da naručim komplet br. 1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije, jer mi je snaga sve više ponestajala, koncentracija nedostajala i samim tim trebalo mi je više vremena nego inače da obavim uobičajene poslove.

- Očekivanja mi u početku nisu bila velika, iako znam dosta o bilju i verujem u njihovo lekovito dejstvo. Počeo sam da pijem kapi, i za već nekoliko dana osetio da nervoze više nema. Sve sam doživljavao smirenije, da bi se potom snaga polako vraćala i postepeno sam ponovo postajao organizovaniji. Mogao sam mnogo duže i produktivnije da radim. Do sada sam popio četiri ili pet kompleta, a kapi sam preporučio i zetu, koji je mojih godina, a takođe ga je stigla nervoza i posustajanje. Ovo je vreme kada nam je veoma potrebno nešto što će da nas ojača i smiri na prirodan način – kaže na kraju Blagoje i dodaje da je sada potpuno druga osoba.

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

Poboljšava cirkulaciju

Čisti krvne sudove

Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima

Reguliše holesterol i trigliceride

Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

Otklanja posledice infarkta

Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca

Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

BIO-TEO kapi
foto: Promo

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate

potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media