GUŠENJA SU GA OPTEREĆIVALA GODINAMA, JEDVA JE HODAO: Pronašao je rešenje u prirodi, pročitajte koje!
Biljni komplet za pluća, Foto: Profimedia

Biljni komplet za pluća

GUŠENJA SU GA OPTEREĆIVALA GODINAMA, JEDVA JE HODAO: Pronašao je rešenje u prirodi, pročitajte koje!

Kada mi je u martu prošle godine bilo najgore, nisam mogao da udahnem vazduh, kao da je gušenje dolazilo iz stomaka.

Objavljeno:
  • 3

- Od marta prošle godine, kada mi je bilo najteže u životu – padao sam u nesvest od gušenja, počeo sam da pijem Bio-Teo komplet br.6 za pluća i disajne puteve. Zahvaljujući tome, leto, pa i jesen, prvi put u poslednjih 6 godina proveo sam bez problema, odlaska kod lekara, nabavke lekova... Slobodno sam mogao da idem i da se šetam gde hoću – veselim glasom počinje Ljuba (60).

- Nekoliko godina sam se mučio sa gušenjima i zamorom. Teško sam obavljao poslove, koncentracije nije bilo, a na momente uznemirenost je bila toliko jaka da bih se potpuno blokirao. Doktori su mi prvo utvrdili bronhitis, koji je prešao u astmatični gušilo me je sve, prašina, polen, tepihe sam morao da izbacim iz kuće.

- Kada mi je u martu prošle godine bilo najgore, nisam mogao da udahnem vazduh, kao da je gušenje dolazilo iz stomaka. Tek iz desetog pokušaja sam mogao da dođem do daha. Kapacitet pluća bio je sveden na minimum. Dobro sam odležao tada – uzeo sam bolovanje, dobio terapiju, i u dokolici sam provodio vreme na internetu, gde sam pronašao proizvode Bio-Teo Centra. Proučio sam dobro sve što nude i poručio komplet br. 6 za pluća i disajne puteve i do maja sam ih popio 4.

- Moja situacija se smirila već u toku uzimanja drugog kompleta. Zamor je nestao, ranije sam stalno kada krenem negde zastajao da dođem do daha, bez obzira na to koliko bih se polako kretao. Nakon četvrtog kompleta, lekar mi je rekao da mi lekovi više nisu potrebni. Od ranije je znao da koristim Bio-Teo proizvode i dao je „zeleno svetlo“ kada je video koji su sastojci. Ipak, rekao mi je i da zadržim inhalator i koristim ukoliko se ukaže potreba.

- Moram da napomenem da sam pio i kapi br. 16 za jačanje imuniteta i čini mi se da su mi i one dosta pomogle. Sada sam ponovo uzeo još jedan komplet br. 6 za svaki slučaj. Popiću ga preventivno, jer smo svi izloženi zagađenju i virusima, a ja se uz ovaj komplet osećam sigurnije.

BILJNI KOMPLET ZA PLUĆA
BILJNI KOMPLET ZA PLUĆAfoto: Promo

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

  • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
  • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
  • Rastvara i smekšava sluz
  • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
  • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
  • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
  • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media