DOBIO JE DIJAGNOZU, ALI LEKOVI ZA SRCE NISU POMAGALI: Osećao se sve lošije, a onda je pronašao OVO efikasno rešenje
Ilustracija, Foto: Profimedia

Dobra ponuda

DOBIO JE DIJAGNOZU, ALI LEKOVI ZA SRCE NISU POMAGALI: Osećao se sve lošije, a onda je pronašao OVO efikasno rešenje

Ovaj komplet je od velike pomoći

Objavljeno:

- Osećao sam veliku slabost, mada nisam mnogo brinuo o tome, mislio sam da me je sustigao umor, jer sam vrlo aktivan, radim nekoliko poslova istovremeno, uvek nešto završavam... – kaže Dobrivoje (61).

- Međutim, srce je počelo jako da lupa i tek kada mi je pozlilo otišao sam kod lekara. Dijagnoza -popuštanje srčanog mišića. Dobio sam lekove, ali srce je i dalje bilo umorno, kao i ja, iako sam pazio i gotovo ništa nisam radio. Otkucaji su prelazili 100, pritisak je bio 160/95, a ja sam se osećao sve slabijim.

Zbog svega toga, Dobrivoje je bio i dosta nervozniji, ali rešio je da se ne predaje jer, kako kaže, to za njega nije bila opcija.

- Odlučio sam da rešim i ovaj problem. Pretraživao sam internet kako bih našao nešto što mi može pomoći, čitao sam sve što je moglo da se pročita u vezi sa mojim problemom i izabrao sam Bio-Teo preparate, odnosno biljni komplet br.1 za ublažavanje stresa, pravilan rad srca i poboljšanje cirkulacije , jer je to bilo upravo ono što mi je trebalo.

- Iskustva drugih korisnika sa istim i sličnim simptomima su me uverila da nije neka šarena laža u pitanju i poručio sam jedan komplet . Nisam mogao da verujem. Već u toku ispijanja tog kompleta osetio sam se mnogo bolje.

- Ove godine sam popio nekoliko kompleta , sada uzimam sedmu turu i osećam se jače. Ništa mi nije teško, nema umora, pored posla stižem i društveni život da imam. Šta god treba, uradim bez teškoća.

Kako kaže naš sagovornik, najvažnije mu je što više nema nervoze i sve ide lako. Kada je takvo stanje organizma, nema brige niti stresa.

- Nisam se predao kada mi je bilo jako teško, ali nije prijatno kada posle nekoliko koraka mora da se zastane jer nemate ni trunke snage. Sve sam se sporije i sporije kretao, a inače sam hodao celog života veoma brzo, bez ikakvih problema. Znam sam da moram da potražim pomoć i našao sam je u Bio-Teo Centru . Vratili su mi i snagu i mladost, sada ponovo hodam brzo kao i pre.

Novo srce
foto: Promo

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj 13317/2018

Bio-Teo komplet br.1 za srce i kardiovaskularni sistem:

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića - Poboljšava cirkulaciju - Čisti krvne sudove - Pomaže kod angine pektoris, aritmije, bola u grudima - Reguliše holesterol i trigliceride - Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića) - Otklanja posledice infarkta - Pomaže kod pripreme za koronarografiju i operacije srca - Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju.

Komplet mogu koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno. Za najbolje rezultate potrebno je popiti 2 kompleta u kontinuitetu, a na dalje po potrebi.

Cena biljnog kompleta br.1 za kardiovaskularni sistem iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media