NAKON DUGOGODIŠNJEG PUŠAČKOG STAŽA JAVILI SU MU SE SRČANI I DISAJNI PROBLEMI: Evo kako ih je rešio prirodnim putem!
Biljni kompleti, Foto: Profimedia

BIO-TEO KAPI

NAKON DUGOGODIŠNJEG PUŠAČKOG STAŽA JAVILI SU MU SE SRČANI I DISAJNI PROBLEMI: Evo kako ih je rešio prirodnim putem!

Savetujem svima da ostave duvan i da piju BIO-TEO kapi

Objavljeno: 16:03h
 • 1
 • Tek što sam se vratio sa dužeg puta iz Nemačke, i shvatio da nikada nisam lakše vozio hiljadama kilometara – kaže Mirko (52), profesionalni vozač teških kamiona.
 • Svestan sam da na ovome mogu da zahvalim samo BIO-TEO Centru i njihovim proizvodima – nastavlja naš sagovornik. – U martu sam prestao da pušim, jer sam „doterao cara do duvara“. Nisam mogao da dišem, a u grudima mi je toliko škripalo da se to čulo i u drugoj prostoriji. Stanje je bilo alarmantno. Nisam mogao ni 200 metara da prepešačim a da ne zastanem da se odmorim.

Naravno, Mirko je morao da ode kod lekara, koji je ustanovio da je voda nagomilana i da se od toga gušio, pa je nastala hronična opstrukcija pluća, a i pritisak mu je bio visok.

 • Takva je bila i dijagnoza, dobio sam inhalator i lekove, ali mi se činilo da je oporavak nekako sporo tekao. Ja, naime, želim da sve u životu rešim brzo, pa sam potražio i pomoć prirode. Na internetu sam pronašao BIO – TEO Centar i proučio sve o biljnim kapima i njihovm delovanju, a i svedočenja zadovoljnih korisnika sa sličnim tegobama delovala su veoma uverljivo.

Komplet biljnih kapi br. 6 za pluća i disajne puteve je Mirku naravno privukao posebnu pažnju, ali mu je za oko zapao i komplet br. 1 za srce, pa je poručio oba kompleta kapi.

 • Evo sad redovno pijem sve kapi iz ovih kompleta, uz naravno preporučene pauze. Računao sam da sam u godinama kada treba pomoći srcu i krvnim sudovima, kao i da je sve to povezano, i nisam pogrešio. Naročit je bio problem što se ne krećem. Pri kraju sam treće ture i osećam se izuzetno dobro, tako da sam pre neki dan iz Nemačke dovezao turu bez većih pauza. Napominjem da sam poboljšanje stanja osetio već posle prvog popijenog kompleta br. 6 i da mi je inhalator skoro nepotreban.

Čini mi se da mi se vratila ona snaga od pre 20 godina, svima preporučujem BIO-TEO proizvode, i mnogi moji prijatelji su već koristili iste komplete kao i ja – i za srce i za pluća. Ranije sam za volanom umeo da dnevno popušim i do tri kutije cigareta, što je glavni uzrok pogoršanja mog zdravstvenog stanja. Sada mi se čini da imam toliko snage, volje i raspoloženja, kao nikada do sada.

Savetujem svima da ostave duvan i da piju BIO-TEO kapi – zadovoljno za kraj poručuje Mirko.

foto: PROMO

Biljni komplet br.6 za pluća i disajne puteve koji se sastoji od 2 bočice (tinkture) – bronhostop i pneumodetox:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.

Komplet mogu koristiti osobe koje piju lekove, može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača), a za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje 2 kompleta za redom, a zatim se može napraviti pauza od 2 nedelje, pa nastaviti sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta br.6 za pluća i disajne puteve iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19€ za Crnu Goru.

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502.

* Ukoliko imate alergijski bronhitis ili alergijsku astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd., savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox o kojima detaljnije možete pročitati klikom OVDE.

Narodni travar Momčilo Antonijević priča o najboljim biljkama za zdravlje pluća:

foto: PROMO

* Jača snagu oslabljenog srčanog mišića, poboljšava cirkulaciju, čisti krvne sudove, pomaže kod angine pektoris, aritmije i bola u grudima, reguliše holesterol i trigliceride, otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda, otklanja posledice posle infarkta, ubrzava oporavak posle moždanog udara, pomaže kod priprema za koronarografiju i operacije srca, otklanja bolesti modernog života, reguliše pritisak.

Biljni komplet br.1 za srce naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Cena kompleta iznosi 2.880 rsd za Srbiju, 47 KM za Bosnu i Hercegovinu i 26 € za Crnu Goru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media