KAŠALJ MU JE BIO JAK I SUV TOLIKO DA SU MU SE GRUDI “CEPALE”: A onda je za kratko vreme prodisao na ovaj lak način!
Foto: Profimedia

na bazi bilja

KAŠALJ MU JE BIO JAK I SUV TOLIKO DA SU MU SE GRUDI “CEPALE”: A onda je za kratko vreme prodisao na ovaj lak način!

 • Sekret se više nije rastvarao i „odlazio“ na pluća – on je počeo i bolje da jede i svakim danom bio je sve raspoloženiji i veseliji.
Objavljeno:
 • 6

Prošla godina bila je turbulentna za njihovu porodicu, kako nam je dalje ona ispričala. Gušenja i alergije, i pored terapije za opstruktivne bolesti pluća, nisu prolazile kod njenog supruga. Često ga je vodila da primi i kiseonik, a bilo je neizbežno da ne koristi inhalator, i to vrlo često.

 • Kašljao je suvo i jako, toliko da su se svi ukućani budili – nastavlja priču gospođa Lenka. Zbog takvog kašlja, zvučalo je kao da su se grudi „cepale“. Pio je sirupe za izbacivanje sekreta i olakšavanje kašlja, šta sve nismo probali, ali uzalud. Sve se slivalo na pluća, i onda opet sve u krug – zapaljenje za zapaljenjem, lekovi, inhalatori, kiseonik... Na sreću, dok sam ga pazila, videla sam reklamu na telefonu za Bio-Teo preparate, i potražila sam ih na internetu. Pročitala sam iskustva ljudi koji su koristili njihove proizvode, i među njima bilo je onih koji su imali slične probleme kao i moj suprug.

Kako nam je ispričala gospođa Lenka, odmah je poručila biljni komplet br. 6 za pluća i disajne puteve.

 • Smirenje je dolazilo postepeno, polako, i već posle prvog popijenog kompletanjegovo je stanje bilo znatno bolje, prvo se kašalj smirio, nije više bio suv i suprug je mnogo lakše počeo da izbacuje sekret i noću je bolje spavao. Sekret se više nije rastvarao i „odlazio“ na pluća – on je počeo i bolje da jede i svakim danom bio je sve raspoloženiji i veseliji.

Lenkin suprug je pio komplet br.6 oko šest meseci, sa preporučenim pauzama. Njegovo stanje se potpuno stabilizovalo.

 • Prestao je da puši posle 40 godina, i potpuno se dobro oseća! Međutim, nekako u sred epidemije korone počeo je ponovo da kašlje, ali ne onako kao ranije. Više je to bilo nekakvo „kašljucanje“, i ja sam u strahu od toga da se nešto ne pogorša, da se ne vrate stare tegobe, naručila još jedan biljni komplet br. 6. Ove nove nevolje nestale su gotovo trenutno. Nisam htela da ga vodim kod lekara zbog epidemije, da se ne bi slučajno u ambulanti zarazio od onih koji su možda pozitivni, i nisam pogrešila. Mnogim prijateljima i poznanicima sam preporučila Bio-Teo preparate, i ispričala svoje iskustvo, i mnogi od njih su me poslušali i potražili pomoć za svoje probleme na istom mestu kao i ja – zadovoljno na kraju kaže Lenka.

Biljni komplet br. 6 za pluća sastoji se od dva proizvoda (bočica kapi) na bazi biljnih ekstrakata. On:

 • Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta
 • Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma
 • Rastvara i smekšava sluz
 • Pomaže kod angine, bronhitisa, kašlja, astme, upale pluća, HOBP
 • Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj
 • Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća
 • Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa.
foto: Promo

• Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije. Rešenje broj:14654/2019

Cena biljnog kompleta br. 6 iznosi 1.920 rsd za Srbiju, 32 KM za Bosnu i Hercegovinu i 19 € za Crnu Goru. Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Preporučujemo da naš biljni komplet br. 6 pijete i preventivno uz biljne kapi br.16 radi jačeg efekta, kao i za jačanje imuniteta i protiv alergija.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media