ZNATE LI GDE JE U REGIONU NAJZAGAĐENIJI VAZDUH? Saznajte kako da se zaštitite i smanjite nivo zagađenja!
Ilustracija, Foto: Profimedia

biljni komplet za pluća

ZNATE LI GDE JE U REGIONU NAJZAGAĐENIJI VAZDUH? Saznajte kako da se zaštitite i smanjite nivo zagađenja!

Pogledajte video na ovu temu I saznajte kako da se zaštitite i smanjite nivo zagađenja

Objavljeno:
  • 9

Pre nekoliko dana, Beograd se našao na samom vrhu liste najzagađenijih gradova u Evropi. Svom srećom, počela je da duva košava i vazduh se u Beogradu pročistio.

Međutim, situacija u drugim gradovima u Srbiji, u Boru, Užicu, Valjevu... je veoma teška. Nije uopšte dobra ni u regionu. Sarajevo je takođe jedan od najzagađenijih gradova. Pogledajte video na ovu temu I saznajte kako da se zaštitite i smanjite nivo zagađenja:

Biljni komplet za pluća možete poručiti za samo 1.920 rsd (+200 rsd dostava) / BIH 32 KM (+8 KM dostava) / Crna Gora 19€ (+3€ dostava) OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

Napomena: prvi komplet traje 30 do 45 dana, a svaki sledeći 20 do 30 dana. Mogu ga koristiti i osobe koje piju lekove. Može se koristiti i preventivno (pogotovo kod pušača). Za najbolje rezultate potrebno je popiti najmanje dva kompleta za redom, a zatim može da se napravi pauza od dve nedelje pa da se nastavi dalje sa sledećim kompletom.

Cena biljnog kompleta iznosi samo 1920 rsd (+200 rsd dostava) / BIH 32 KM (+8 KM dostava) / Crna Gora 19€ (+3€ dostava). Možete ga poručiti OVDE ili putem telefonskog broja 011/442-0502 svakog radnog dana.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media