Ceo svet ga obožava: Napitak od samo 2 sastojka koji topi masnoće (FOTO)

NAJZDRAVIJE IZ PRIRODE

Ceo svet ga obožava: Napitak od samo 2 sastojka koji topi masnoće (FOTO)

Uz ove blagotvorne namirnice ćete imati struk o kakvom ste oduvek sanjali, a osim toga sniziće vam nivo masnoća u krvi i čitavom organizmu
Objavljeno:

Ukoliko niste hteli da skinete malo naslaga sa struka ili sa butina, ovo je pravi recept za vas. Priprema se brzo, i sa samo 2 namirnice. Takođe, ukoliko imate povišen nivo masnoća u krvi, probajte ovaj prirodni lek. Napitak za mršavljenje koji je zaludeo svet: 3 sastojka koja će vas istopiti za tren (FOTO) Ovaj lek napravite uveče, a pijte ga ujutro. Uzmite 3 suve smokve, i dobro ih izbockajte čačkalicom za zube sa svih strana, a potom ih ubacite u staklenu posudu u koju ste stavili 2 decilitra jabukovog sirćeta. Da zauvek zaboravite na dijete: Smršajte 5 kilograma i ubrzajte metabolizam (FOTO)

Ostavite da stoji preko noći i ujutro pojedite 3 smokve. Ostatak sirćete ne bacajte već u isto to sirće narednu noć ponovno stavite 3 smokve pripremljene na isti način.
Ta ista 2 decilitra sirćeta koristite 7 dana, većinu će upiti smokve. Osmi dan uzmite nova 2 decilitra sirćeta, i ponovo uzimajte lek još nedelju dana. Tretman traje 14 dana. (Espreso.co.rs / Izvor: express.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.