OVO UBIJA RAK U KORENU: Ako pojedete ovu stvar NA VREME, sprečićete METASTAZE!
Rak, ilustracija, Foto: novi.ba

OBAVEZNO

OVO UBIJA RAK U KORENU: Ako pojedete ovu stvar NA VREME, sprečićete METASTAZE!

Sprečava opaka oboljenja!

Objavljeno: 21.03.2019. 16:50h
  • 56

Maslačak je biljka koju svuda možete da nađete, a poseduje mnoga jekovita svojstva. Koren maslačka koristi se kao lek protiv raka, a čaj od maslačka može izlečiti probavne tegobe, infekcije ili jetru. Ako hemoterapija i zračenje ne pomažu, vraćamo se alternativnoj medicini.

Pogledajte šta su otkrili naučnici iz Kanade. Ovu biljku smatraju jednom od najefikasnijih u borbi protiv raka, a pritom nema negativnih efekata.

Ćelije raka su ćelije koje zahvataju druge ćelije, dele se sasvim neregulisano i neodređenom brzinom. Problem nastaje kada imuni sistem tela ne uspe da ih registruje, te se ne bori sa njima a one se slobodno šire telom i tada postaju maligne.

foto: Novi.ba

U prošlosti se vjerovalo da ćelije raka rastu zbog slabog imuniteta i njegovog neuspjeha da prepozna ćelije kancera i uništi ih. Moderna istraživanja pokazala su da je širenje ćelija raka zapravo rezultat odsustva specifičnih molekula koji pomažu antigenima da reaguju sa limfocitima (u njima se nalaze ćelije koje sprečavaju širenje raka)

Istraživanje o mogućnosti spriječavanja širenja raka korenom maslačka uradio je Zavod za hemiju i biohemiju Univerziteta Vindzor u Kanadi. Najveće iznenađenje je svakako da za razliku od zračenja i hemoterapije, ovaj tretman ne šteti zdravim ćelijama u organizmu. Istraživanje je pokazalo da ovaj tretman nema sporedne efekte.

foto: Novi.ba

Iako je ovaj biljka najpoznatija po svom cvetu i po svojoj hranljivosti, pokazalo se da ona i uništava ćelije raka. Čak su ga i naši preci koristili za razne sirupe.

Naučnici su dokazali da ovaj korijen biljke ima više efekta od hemoterapije. To je zbog toga što ova biljka ne samo da ubija ćelije raka već i ne uništava zdrave ćelije, hemoterapija uništava i jedno i drugo.

Koren maslačka je diuretik, potpomaže stvaranje žuči, prečišćava jetru, pomaže nam da izbjegnemo alergije i drži holesterol pod kontrolom. Ovaj korijen sadrži i mnoge bitne vitamine i minerale, kao što su: vitamin B6, tiamin, vitamin C, riboflaving, gvožđe, kalijum, kalcijum, magnezijum i folnu kiselinu...

foto: Novi.ba

72-godišnjaku Džonu Dikarlu predviđeno je samo nekoliko meseci života nakon što mu je dijagnostikovan rak. On je prošao sve moguće tretmane, radijaciju, hemoterapiju, kako bi povratio svoje zdravlje. Ovaj period je trajao samo 3 godine, nakon toga lekari su ga poslali kući.

Kao poslednji pokušaj, pio je čaj od maslačkovog korena svakog dana. Nakon dužeg perioda, njegov rak je konačno počeo da popušta!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media