KAKO SAM SE IZBORIO SA ANGINOM PEKTORIS: Ispovest Đorđa iz Brčkog! Bolovi utihnuli, puls se normalizovao!
Izlečite anginu pektoris, Foto: Profimedia

lek iz prirode

KAKO SAM SE IZBORIO SA ANGINOM PEKTORIS: Ispovest Đorđa iz Brčkog! Bolovi utihnuli, puls se normalizovao!

"Napadi su se potpuno izgubili, pritisak je u granicama normalne, a puls se kreće od 70 do 80 otkucaja u min. Moj lekar je potuno zadovoljan"

Objavljeno: 23:12h
  • 17

Jedan od najvažnijih ljudskih organa je srce.

Svaki poremećaj njegovog ritma i automatskog rada je signal da sa ovim mišićem, koji inače raspolaže velikom energijom, nešto nije u redu pa se odmah treba obratiti lekaru.

Malo koji bol kod čoveka izaziva tako paničan strah kao angiozni. Angina pektoris udružena sa visokim krvnim pritiskom bolest je koju prati jak bol u grudima i strah od smrti. I za jednu i za drugu bolest najčešći uzročnik su oboleli krvni sudovi, što se vidi i iz analize krvi. Priču koja sledi ispričao nam je gospodin Đorđe Stevanović, hemičar u penziji, iz Brčkog:

- Bez obzira na rat i ratno okruženje sve do oktobra 1994. godine zdravlje me je uglavnom dobro služilo. Međutim, tog leta sve češće sam osećao neke bolove koji su počinjali iza grudne kosti i širili se uz vrat i levu ruku. Osim toga, puls mi je bio jako slab i nije prelazio 60 otkucaja, a krvni pritisak se kretao izmedju 110/190 i 120/210mm. Nadao sam se da je sve ovo posledica nerviranja zbog poznate situacije u Bosni pa dugo nisam ni odlazio lekaru, ali kada su bolovi postali jaki, a često i nesnosni javio sam se doktoru. Posle niza pregleda i snimanja lekar u Brčkom mi je rekao da se kod mene radi o poodmakloj ANGINI PEKTORIS i ARTERIJSKOM PRITISKU. Doktor mi je tom prilikom objasnio da su svemu tome uzrok suženi tj. obloženi glavni krvni sudovi. Od lekova mi je dao one koji su mogli da se nadju u našim apotekama, a izbor je bio jako skroman. Vreme je prolazilo a ja sam imao sve jače bolove koje sam uglavnom smirivao sa raznim lekovima. O nekim altrnativnim načinima lečenja nikada nisam ni razmišljao, ali sam pažljivo saslušao jednog prijatelja koji mi je savetovao da se obratim travaru Stevi Mariću, jer je čitao da je mnogim ljudima pomogao da se reše srčanih tegoba. Poslušao sam ga i sa Marićevom terapijom počeo krajem ove godine. Posle nepunih deset dana zapazio sam da mi je puls jači i da se broj otkucaja bliži normali. Sada sam pažljivije pratio sve promene i ustanovio da su napadi redji i slabiji i da pritisak ide dole.

Posle tri Marićeva kompleta ja više nemam nikakve srčane smetnje. Napadi su se potpuno izgubili, pritisak je u granicama normalne, a puls se kreće od 70 do 80 otkucaja u min. Moj lekar je potuno zadovoljan, više mi ne zakazuje kontrole na svakih deset dana (poslednji put mi je rekao da se vidimo za tri meseca) a EKG kako lekar reče, više ne registruje ANGINU PEKTORIS. Sve ovo je zasluga Marićevih biljnih preparata.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture i pije se 30 do 45 dana možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

Isporuka se vrši na teritoriji: Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Benefiti korišćenja biljnih formula ovog kompleta:

- Jača snagu oslabljenog srčanog mišića

- Otklanja bolesti modernog života (nervnu napetost, stres, razdražljivost, lupanje srca, nesanicu i glavobolju)

- Pomaže kod aritmije, bola u grudima, angine pektoris

- Otklanja opasnost od infarkta i štiti od iznenadnog infarkta miokarda (srčanog mišića)

- Otklanja posledice posle infarkta

- Poboljšava cirkulaciju i čisti krvne sudove (reguliše holesterol i trigliceride)

- Reguliše pritisak

- Ubrzava oporavak posle moždanog udara – šloga

Biljne kapi
Biljne kapi foto: Promo

Za najbolji efekat se preporučuje konzumiranje barem 2 kompleta za redom. Naše biljne kapi slobodno mogu piti osobe koje su operisane i/ili koje piju lekove. Biljni komplet za kardiovaskularni i nervni sistem "Antistres + Corvit + Cirkul" je registrovan i odobren od strane Ministarstva zdravlja Republike Srbije i ne postoje poznate kontraindikacije. Ono što je bitno kada se piju lekovi je da se terapija lekovima NE prekida dok vaš lekar na kaže suprotno, kao i da se napravi razmak 30 do 60 minuta između korišćnjenja lekova i naših biljnih kapi.

Biljni komplet Antistres + Corvit + Cirkul koji sadrži 3 biljne tinkture možete poručiti klikom OVDE, po ceni od 2880 rsd, ili pozivom na broj 011/4420-502 radnim danima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media