MOJ SUPRUG JE KORISTIO PUMPICU ZBOG ASTME 30 GODINA: A onda je otkrio spas u biljkama!
Disanje, Foto: Profimedia

ZDRAVO

MOJ SUPRUG JE KORISTIO PUMPICU ZBOG ASTME 30 GODINA: A onda je otkrio spas u biljkama!

Bio-Teo im je pružio novu mladost.

Objavljeno:
  • 2

Moj dragi i ja smo već dočekali i zlatnu svadbu zajedno. - govori Ljilja M. iz Stare Pazove. U početku je to bila vrlo dinamična veza. Oboje smo voleli jako puno da putujemo po svetu i našoj lepoj zemlji, tadašnjoj Jugoslaviji. Dragan je imao već tada problema sa alergijama i disanjem, ali je to u početku bilo podnošljivo.

Međutim, vremenom je postajalo sve gore, simptomi su bili sve teži, a mi smo došli do toga da sve ređe izlazimo van kuće, a o nekim putovanjima i da ne govorimo. Astma ga je sve jače i jače stiskala, a počeli su i problemi sa povišenim holesterolom, hipertenzijom i nepravilnim radom srca.

Pre par godina me je jedna od prijateljica pitala: “Šta se dešava sa vama? Vi ranije nikada niste bili kod kuće, a sada ste stalno tu ko vezani.” Objasnila sam joj kakve tegobe ima moj Dragan i kako nam sada svaka akcija pruža više muke, nego zadovoljstva. Ona se na to nasmejala i rekla kako je isto tako i ona govorila dok nije saznala za čudesne kapi Bio-Teo centra.

Dara, kako se zove moja prijateljica, rekla mi je da je ona imala jezive stomačne tegobe, nervozan stomak i česte kiseline usled gastritisa i kako se zbog toga nije usuđivala da igde krene van kuće, a onda je otkrila je preparate proizvođača Bio-Teo centra i poručila za sebe Bio-Teo biljni komplet br. 3 za stomak u kombinaciji sa kapima protiv stresa. Posle samo 10ak dana, rezultati su bili neverovatni! Stomak se smirio, kiseline su bivale sve ređe i ređe dok nisu vremenom iščezle.

Čuvši ovo, pregledala sam malo njihov sajt i videla da postoje 2 bočice kapi koje su deo Bio-Teo kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve, kao i biljne kapi br. 16 koje su obavezan dodatak uz ovaj komplet kod osoba sa astmom, alergijama ili oslabljenim imunim sistemom.

Moj Dragan je, na moje inisistiranje, počeo da pije Bio-Teo kapi uz svoju redovnu terapiju. U početku skeptičan i rezervisan, vremenom je videvši prve pozitivne rezultate i sam krenuo da hvali ove kapi i da ih preporučuje prijateljima. Iz dana u dan bivao je sve bolje, a potpuno neverovatno iako je proleće bilo u punom jeku i alergeni na sve strane, on po prvi put posle dugo godina nije imao gušenja, niti napade kašlja. Pumpicu je sve ređe koristio, iako je aktivno boravio napolju svakodnevno. Evo sada je već 3 meseca od kako nije imao potrebe za njom!

Oboje smo prezadovoljni, opet putujemo. Bili smo u Banji Ždrelo prošle nedelje, a ovog leta planiramo i u Grčku na more. Planiramo oboje da počnemo da pijemo i kapi za jačanje srca i čišćenje krvnih sudova, takozvani Bio-Teo komplet br. 1 i nadamo se još vitalnijoj starosti. Treće doba će biti samo za nas.

Hvala Bio-Teo centru što nam je pružio drugu mladost!

Bio-Teo centar postoji od davne 1988. godine i od tada su pomogli mnogim ljudima da se vrate na put zdravlja svojim preparatima na bazi lekovitog bilja.

Pročitajte šta o ovim kapima kažu njihovi korisnici na društvenim mrežama:

promo
foto: Promo
promo
foto: Promo
promo
foto: Promo
promo
foto: Promo
promo
foto: Promo
promo
foto: promo
promo
foto: Promo

BIO-TEO KOMPLET BR. 6 ZA PLUĆA I DISAJNE PUTEVE

Bio Teo
foto: Promo

 Čisti pluća i bronhije od nakupljenog sekreta  Olakšava iskašljavanje i izbacivanje šlajma  Rastvara i smekšava sluz  Pomaže kod angine, bronhitisa i traheitisa  Smiruje suvi, nadražajni i pušački kašalj  Olakšava kašalj, pomaže kod astme i upale pluća  Olakšava tegobe HOBP (hroničnog oboljenja pluća)  Pomaže kod nadutosti pluća (emfizem) i kod katara pluća  Smanjuje promuklost, upale ždrela i laringitisa

Ukoliko imate alergijski bronhitis ili astmu, tj. sklonosti ka alergijama na prašinu, dim, hranu itd. savetujemo vam da uz komplet br. 6 za pluća obavezno koristite i kapi br. 16 ImunoDetox.

Cena Bio-Teo biljnog kompleta br. 6 za pluća i disajne puteve iznosi: - 2340 rsd za Srbiju, - 39 KM za Bosnu i Hercegovinu - 19€ za Crnu Goru i ostatak sveta

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodanih preparata za zdravlje.

ŠTA OVAJ KOMPLET SADRŽI I ZAŠTO JE TAKO DOBAR?

BIO-TEO BILJNE KAPI BR. 16 - Alergije, imunitet, detoks, krvna slika

Promo
foto: Promo

 Za jačanje imuniteta  Protiv alergija  Dopuna uz komplet za pluća u slučaju astme ili alergijskog bronhitisa  Pomaže kod anemija (malokrvnosti)  Za detoksikaciju čitavog organizma  Poboljšava krvnu sliku

Cena Bio-Teo biljnih kapi br. 16 – Imunodetox iznosi: - 1200 rsd za Srbiju, - 24 KM za Bosnu i Hercegovinu - 10,5€ za Crnu Goru i ostatak sveta

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Klikom OVDE pogledajte celokupan asortiman prirodanih preparata za zdravlje.

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media