POTPUNO RAZOTKRIVEN DŽORDŽ KLUNI! Već 25 godina NE RADI OVU STVAR
Džordž Kluni, Foto: Profimedia

AU, KO BI REKAO

POTPUNO RAZOTKRIVEN DŽORDŽ KLUNI! Već 25 godina NE RADI OVU STVAR

Holivudski glumac Džordž Kluni otkrio je da više od dve decenije ne ide kod frizera, već se šiša sam uz pomoć jednog neobičnog izuma.

Objavljeno: 09:29h

Džordž Kluni (61) važi jednog od najvećih holivudskih glumačkih zvezda i zavodnika. Iako je dugo slovio za najpoželjnijeg neženju Holivuda, slavni glumac se skrasio kraj advokatice Amal Kluni.

Izgled Džordža Klunija u sedmoj deceniji oduševlja žene širom sveta i mnogi se pitaju kako uspeva da izgleda tako mladoliko.

Holivudski glumac je sada u jednoj emisiji otkrio zanimljiv detalj iz svog života, a koji se odnosi na izgled. Naime, Džodž Kluni je otkrio da 25 godina ne posećuje frizerske salone, već se isključivo šiša sam uz pomoć mašinice koju je kupio pre više od 20 godina.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Šišam se sam već 25 godina. Moja kosa je veoma jaka i tako je lako ošišati je, ne mogu puno da pogrešim - rekao je Kluni, ostavivši voditeljku u šoku, a potom je dodao:

- Pre mnogo godina kupio sam stvar koja se zove "Flowbee". Ima u sebi usisivač i trimer. I dalje ga imam. Za frizuru mi treba bukvalno dva minuta - ispričao je glumac.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.