ŽENE, NE SMETE SEBE STAVLJATI NA POSLEDNJE MESTO! Glumljenje OVOGA nikako vam ne ide u korist!
Laži u krevetu, Foto: Profimedia

mala laž, a veliki gubitak

ŽENE, NE SMETE SEBE STAVLJATI NA POSLEDNJE MESTO! Glumljenje OVOGA nikako vam ne ide u korist!

“Žene su toliko ubedljive u glumljenju orgazma, jer smo ceo život vežbale da ignorišemo neprijatnost koju osećamo”, objasnila je Nađa

Objavljeno: 20.01.2021. 23:55h
  • 1

Na ovome svetu, još se nije rodila osoba koja nikada i nikoga u životu nije slagala. Pa, makar se služila i čuveneim “belim lažima”. 

Lažima se mnogi služe i u krevetu.

Nađa Bokondi, koja važi za vrhunskog stručnjaka za seks, otkrila je uobičajenu laž koja se često govori u spavaćoj sobi, a šteti ženama.

Žene umeju odlično da glume, pogotovo kada je reč o seksu, ali im to, kada su seksualni odnosi u pitanju, ni najmanje ne ide u korist.

Bokondi otkriva da muškarci insistiraju da žene sa njima nikada nisu glumile orgazam, dok 80 posto žena priznaje da to radi.

Možda vam se pretvaranje da uživate u seksu više nego što je to zaista tako, čini bezazlenim, međutim, Nađa tvrdi da je to i više nego zabrinjavajuće.

“Žene su toliko ubedljive u glumljenju orgazma, jer smo ceo život vežbale da ignorišemo neprijatnost koju osećamo”, objasnila je ona.

Menstrualni ciklus, grudnjaci i visoke potpetice su deo načina na koji “učimo devojke da povezuju bol sa ženstvenošću”, kao što su i gubitak nevinosti i porođaj.

“Nisam ni bila svesna toga koliko sam prihvatila ovu misao, sve dok pre šest meseci nisam imala operaciju koja je otkrila da je bol u mom abdomenu zapravo endometrioza, stanje u kome tkivo koje normalno postavlja matericu, počinje da raste u drugim delovima tela”, ispričala je Nađa.

Par, Ljubav, Seks, Krevet, Odnosi, Spavaća soba, Brak, Veza
foto: Profimedia

“Žene su naučene da žive sa bolom. Naučene su da svoje uživanje stave na poslednje mesto, a to se i ugradilo u žensko razmišljanje tokom godina. Međutim, u nekom trenutku moramo da shvatimo da to ne funkcioniše. Tako da je ovo istina: seks je odličan i treba da bude lep za sve. Uprskos svemu čemu smo naučene, ovo nije isključivo samo za muškarce”, nastavila je.

Njen savet je da žene svoje zadovoljstvo stave na prvo mesto i da imaju otvoren i iskren razgovor sa svojim partnerima, kako bi popravili stvari i kako bi im ukazale na ono što, tokom seksa, pogrešno rade.

(Espreso.co.rs/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media