SA MNOM IMA ČETVORO DECE, A I DALJE ŠALJE POLJUPCE BIVŠOJ: Ali to nije najgore, kad god uđem u SOBU on se SKRIVA!
Foto: Ilustracija, Foto: Profimedia

šokantno

SA MNOM IMA ČETVORO DECE, A I DALJE ŠALJE POLJUPCE BIVŠOJ: Ali to nije najgore, kad god uđem u SOBU on se SKRIVA!

Žena je zatražila savet.

Objavljeno: 18.01.2021. 09:53h
  • 4

Problemi u braku su neminovni.

Manji, ili veći, ali se dešavaju.

Ali, šta onda kada su nerešivi?

Ili kada makar deluje da je tako.

Moj suprug postane nervozan kada je na laptopu, a ja uđem u sobu. Pretpostavljala sam da samo gleda pornografiju, ili da razgovara sa bivšom devojkom, sve dok me nedavno nije nazvao pogrešnim imenom tokom seksa”, napisala je jedna žena u pismu koje je uputila poznatoj psihoterapeutkinji Deidre Sanders.

Njih dvoje imaju četvoro dece od kojih je jedno sa posebnim potrebama, ali on i dalje radi druge smene i nikada nije kod kuće, pa ona zbog toga ima osećaj da sama održava porodicu.

Ne bavi se decom i nekada se osećam kao da imam peto dete. Nije prvi put da šalje poruke drugim ženama. To uvek budu njegove bivše, ali kada sam pokušala da nađem poruke u njegovom telefonu, već ih je obrisao. Zašto razgovara sa drugim ženama? Videla sam neke od poruka koje šalje bivšoj i na kraju uvek stavi puno poljubaca, a to je samo po sebi zabrinjavajuće”, objasnila je ona.

Ne možete da znate zašto vas je nazvao pogrešnim imenom, ili šta radi na svom računaru, osim ukoliko ga ne pitate. Možda je u pitanju potpuno bezazlena stvar, ali ukoliko on šalje poruke drugim ženama, njegov mozak nije sa vama.

Da li se osetio zapostavljenim, jer sve radite za decu? Da li vas dvoje, još uvek, radite stvari zajedno? Kakav vam je seksualni život? Pronađite odgovarajući trenutak da mu kažete da oboje morate više da se usresredite na svoju vezu. Objasnite mu da treba da odvojite vreme jedno za drugo, ali i za zajedničke obaveze”, odgovorila je Deidre.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/ Objektiv.rs, The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media