SUPRUG JU JE NAZVAO POGREŠNIM IMENOM U TOKU ODNOSA: Žena doživela TEŠKU TRAUMU, odgovor stručnjaka GLASI OVAKO!
Postane jako nervozan kada je na laptopu, Foto: Profimedia

ŠALJE PORUKE DRUGIM ŽENAMA

SUPRUG JU JE NAZVAO POGREŠNIM IMENOM U TOKU ODNOSA: Žena doživela TEŠKU TRAUMU, odgovor stručnjaka GLASI OVAKO!

Ne bavi se decom i ponekad se osećam kao da imam peto dete

Objavljeno: 15.01.2021. 21:08h
  • 1

- Moj suprug postane nervozan kada je on na laptopu, a ja uđem u sobu. Pretpostavljala sam da samo gleda pornografiju ili priča sa bivšom devojkom, sve dok me nedavno nije nazvao pogrešnim imenom tokom se*sa - napisala je jedna žena za The Sun.

Sada je uverena da je vara sa drugom ženom. Imaju četvoro dece i jedno sa posebnim potrebama, ali on svejedno radi duge smene i nikad ga nema kod kuće pa se ona oseća kao da sama održava celu porodicu.

Žena, Žena plače, Plač, Plakanje, Depresija, Bol, Nesanica, Tuga
foto: Profimedia

- Ne bavi se decom i ponekad se osećam kao da imam peto dete. Nije prvi put da šalje poruke drugim ženama. Uvek su to njegove bivše, ali kad sam pokušala pronaći poruke na njegovom telefonu, on ih je već izbrisao. Zašto priča sa drugim ženama? Videla sam šta ponekad pošalje bivšoj i uvek na kraju stavi puno poljubaca, što je samo po sebi zabrinjavajuće - objasnila je.

Svađa, Par, Muž i žena
foto: Profimedia

- Pretpostavljam da ste zbog svog užurbanog porodičnog života i njegovih dugih smena zaboravili zašto ste uopše zajedno. Svakodnevnom životu je lako uništiti vezu. Nećete znati zašto vas je nazvao pogrešnim imenom ili šta radi na svom računaru, osim ako ga ne pitate. Možda je savršeno nevino, ali ako on šalje poruke drugim ženama, njegov um nije na vama. Je li se osećao zapostavljeno jer sve radite za decu? Radite li još uvek stvari zajedno u paru? Imate li dobar se*sualni život? Nađite miran trenutak da mu kažete da se oboje morate više usredsrediti na svoju vezu. Objasnite da trebate odvojiti vreme jedno za drugo i za zajedničko roditeljstvo - glasio je odgovor stručnjaka za partnerske odnose.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media