OTAC JE SREO ĆERKU NA SVINGERSKOJ ŽURCI: Taj pogled nikad neću ZABORAVITI
Sreli su ćerku u sving klubu, Foto: Profimedia

KAKVA NEPRIJATNOST!

OTAC JE SREO ĆERKU NA SVINGERSKOJ ŽURCI: Taj pogled nikad neću ZABORAVITI

Nije odmah povezao da bi se upšte moglo da se radi o njihovoj kćeri koja je očito sa suprugom došla na ovaj događaj ne bi li si začinili treću godišnjicu braka

Objavljeno: 30.08.2019. 18:44h
  • 5

- Imam 51 godinu, a moja žena 53. Imamo i troje dece koji su genijalni. Prošlog meseca žena i ja otišli smo na jednusvingersku žurku, baš kao i puno puta pre. Nakon što smo se podružili s ljudima koje znamo preselili smo se u dnevni boravak gde sam ugledao ženu u haljini kakvu je nosila naša ćerka zadnji put kada smo se videli - započeo je priču zabrinuti otac.

Nije odmah povezao da bi se uopšte moglo da se radi o njihovoj kćeri koja je očito sa suprugom došla na ovaj događaj ne bi li si začinili treću godišnjicu braka.

- Trebao mi je trenutak da shvatim da je to ona. Bila je sa suprugom, a ruku je držala na nozi drugog muškarca. Rekao sam ženi kako moramo otići odmah, ali u tom trenutku moja se kći okrenula i ugledala nas. Nikad neću zaboraviti njezin šokirani pogled kada nas je ugledala. Ovo je uništilo naš odnos - ispričao je muškarac.

Prekinula svaki kontakt

On je rekao kako bi se inače s čerkom i njenim suprugom sastajali vikendima na piću ili večeri, ali od tada im ona ne uzvraća pozive.

To je poprilično pogodilo njegovu suprugu koja je, kako kaže imala blizak i prijateljski odnos s njom.

“Šta da radim?”, pitao je očajan otac savetnicu "Sun-a"

Deidre je rekla kako baš nije imao sreće.

Proći će je….

- Vašu ćerku je sigurno sramota. A što je s njeznim suprugom? Možete li se naći s njime i popričati kao muškarac s muškarcem. Recite mu da ako vaša kći tako želi, nećete spominjati to veče - savetovala je.

Rekla je i kako se njihova ćerka možda brine da je roditelji više neće gledati na isti način.Ali, ipak naglašava kako će se sigurno situacija rešiti, a da će se možda u budućnosti svi smejati ovoj situaciji.

- Ona je još vaša ćerkai, ali isto tako odrasla osoba koja živi svoj život - zaključila je.

(Espreso.co.rs / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media